reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

hehe
a ja się durna łudziłam, że te kremy mnie cudownym sposobem wygładzą już raz na zawsze i do końca życia!

to zależy też jaka ilość tego soku, ja piłam szklaneczkę, z tym że był tam jeszcze oprócz marchwi burak i jabłko, więc przyznasz mi, że raczej ok, co?

reklama
a mikrodermabrazja? jak myslicie, mozna? :eek:

kochanie bedac w ciazy nie wolno sie depilowac woskiem, ale mikrodermabrazje chyba wolno;-)

karamija - podobniez 100g marchwi dziennie wolno,ale ja bym sie bała.. kurcze jak wiem ze cos szkodzi to jakos wole zrezygnowac.. najlepiej jakby lekarz podpowiedział ile mozna np xdoroty tesciowa:happy2::happy2:
ja moze schizuje bo sie roznych rzeczy juz naogladałam, min własnie dzieci do przeszczepu watroby. I potem słysze ze moj Bartulek tez moze miec ten problem... a był moment, ze tesciowa mi je faszerowała Kubusiami, ze pomaranczowi byli caaaali /jeszcze moment i zamieniłaby mi dzieci w dwie identyczne marchewy ;// tak wiec moge byc mało obiektywna, boje sie marchewki i tyle:sorry2:

sicil - jesli wierzyc kosmetyczce z neta to masz

http://parenting.pl/kosmetyczka/826-mikrodermabrazja.html

Ostatnia edycja:
hmmm a ja gdzies czytalam ze w ciazy zadnych kremow, serum itp na cellulit i z roznymi aktywnymi skladnikami bo przenikaja do krwi i nie wolno. jakies tam moga skurcze wywolywac. te na cellulit z kofeina sa czesto i tez nie wolno.wolno tylko te dla ciezarnych albo dla dzieci.chociaz ja powiemze pare razy posmarowalam sie serum na cellulit i zyje , tyle ze po prostu mi to ze lba wypadlo:/

hmmm a ja gdzies czytalam ze w ciazy zadnych kremow, serum itp na cellulit i z roznymi aktywnymi skladnikami bo przenikaja do krwi i nie wolno. jakies tam moga skurcze wywolywac. te na cellulit z kofeina sa czesto i tez nie wolno.wolno tylko te dla ciezarnych albo dla dzieci.chociaz ja powiemze pare razy posmarowalam sie serum na cellulit i zyje , tyle ze po prostu mi to ze lba wypadlo:/
ja mam w d. mój celulit jak jestem w ciąży:) bede walczyc po porodzie :) teraz dzieki brzuszkowi i tak czuje sie najpiekniejsza.

No ja nie mam w dupie jak wyglądam, zresztą im bardziej teraz zadbam o to i owo tym mniej będzie roboty potem. Tych kremów na cellulit jednak chyba nie odważę się stosować.
A mikrodermembrazja to na czym dokładnie polega, coś słyszałam kiedyś ale nie do końca się orientuję.

Ja jako dziecko też byłam faszerowana sokiem z marchwi, nawet na zdjęciach widać mą pomarańczową twarz a z natury jestem raczej bladziocha

buziak, z tym woskiem to mnie zagielas :szok:
na serio? tu kobity sie depiluja, sama dzis mialam sobie te watpliwa przyjemnosc zaaplikowac :eek:
slyszalam tylko o kremach depilujacych, by nie uzywac z powodu zawartych w nim substancji..

to zyletka? :eek:

Ja też czytałam, ze żadnych kremów na cellulit i tym podobnych w ciązy nie można, bo składniki przenikają przez skórę i są niebezpieczne dla dziecka:tak: Ja tylko kremu na rozstępy dla kobiet w ciązy używam i tyle:-) Mam nadzieję że wystarczy :-p

reklama
Verita ja też używam tylko Perfekta Mama na rozstępy brzuch uda i pośladki i oliwką się smaruję na noc.

Kobitki od dwóch dni boli mnie tak jakby szyjka macicy, tak na samym dole zaraz u wejścia do hmm... smoczej jamy. Jest to ból taki pulsujący parę razy i przestaje i tylko z prawej strony. Tak mam co jakiś czas od dwóch dni. Co to może być? Któraś coś takiego miała? Powinnam się martwić?

Do góry