reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

to i ja wymyśliłam sobie co bym pochłonęła na raz!!! truskawki mrozone - takie w kubeczku jak lody!!!!!! o mamooooooooooo!!! jutro pożrę z całym kubeczkiem:wściekła/y:

reklama
Hej Dziewczynki:-)

Weszłam tak na szybko bo nie za bardzo miałam dzisiaj czas, żeby z Wami popisać a tu o jedzniu piszecie, lodach, sorbetach mniam:-D nie ukrywam, ze taz mi sie zachciało:tak:
dzisiaj znowu popoludnie przespałam, ja to się czuje tak jak na poczatku ciąży się powinno hehe:-)

blond zycze zdrowka synkowi:tak: moze to rzeczywiscie 3dniówka?!
Moj tez rzadko choruje, jeszcze nigdy nie miał antybiotyku:-)
Raz za czas jakieś przeziębienie i tyle, no chyba, ze jesteśmy w Polsce to czesto ma biegunkę:-(

mamina to powodzenia, abyś wytrwała do 1 czerwca skoro masz taki zamiar;-)

waris, sicilpol ja tez tak mam czasami:-(
Jakoś specjalnie sie tym nie przejmuje bo wydawalo mi sie, ze to moze byc normalne

Nic lece się kapać, jestem dzisiaj nie do życia:no:

ale pewnie jeszcze utaj pozniej zajrze do Was;-)

Obawiam się, że w ciąży mogę sporo przytyć, bo przed po godz 20 praktycznie nic już nie jadłam, bo mi się nie chciało. Teraz największe gastro mam właśnie wieczorem... :-(

a jakie sa skutki depilacji brwi woskiem?
Kurcze takiego smaka mi narobilyscie ze zmiksowalam truskawki z jogurtem i wszamalam az mi w zeby zimno

reklama
Do góry