reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

blond_20 - jesli masz problemy z pamiecia to proponuje ci kopiowac nick:tak:a nie oczekiwac ze specjalnie dla ciebie ktos bedzie go zmienial, bo nie mozesz go spamietac - to juz lekka przesada jest:no:

nie tylko blond o tym pisała, ja równiez i myślę ze nie spodziewałyśmy sie ze ktos faktycznie zmieni czy skróci nick, bo o tym napisałysmy.. Aczkolwiek nie powiem bo mi nie sama długosc nicka co bardziej sens np pewnych zlepionych literek sprawia problem i czesto musze sie nagimnastykowac, zeby zapamietac. Nie raz musiałam sie cofac, zeby sprawdzic raz jeszcze:zawstydzona/y: albo nawet odpuszczałam sobie odpisanie na pewne posty:sorry2:. Dopiero potem nauczono mnie jak sie cytuje na bb:happy2:
.. Nikt tu nikomu nic złośliwie nie pisał;-)
edek
i otwarcie przyznaję,ze zwłaszcza teraz mam straszne problemy z zapamiętywaniem i w ogóle jestem jakas roztrzepana:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
blond_20 - jesli masz problemy z pamiecia to proponuje ci kopiowac nick:tak:a nie oczekiwac ze specjalnie dla ciebie ktos bedzie go zmienial, bo nie mozesz go spamietac - to juz lekka przesada jest:no:
Gkvip ale to w zartach bylo:zawstydzona/y: ja nikomu nie kaze nicka zmieniac...tylko napisalam ze magnii nie musiala nowego konta zakladac bo jak chciala tylko nick zmienic to mogla to zrobic bez zmiany konta bo tak sie da . a mi chodzilo o skrocenie tak jak ktoras z dziewczyn pisala ze do Kamililublin pisze Kami, do Magnificent chciala cent itp..Twoj przeciez tez skracam i chyba sie nie obrazasz za to ze nie pisze Gkvip2505 tylko samo Gkvip

Sicilpol ja to tez takich szczegolowych badan nie mialam. tylko morfologie, mocz i na kilka chorob( toxo, rozyczka i jeszcze kilka)

Ostatnia edycja:
oDEBRALAM WZNIKI MORFO I MOCZU. I niestety o ile morfologia książkowa to mocz : wszystko ok poza: bakterie dosc liczne, fosforany: dosc liczne, nablonki plaskie: dosc liczne..... byłam u mojej gin z wynikami.. i stwierdzila ze jak mi furagin nie wyplenil tych bakterii to bedzie trzeba antybiotyk albo znowu do szpitala ;/// poki co mam jeszcze jedno opakowanie furaginy z uroseptem lykac powtorzyc mocz i potem najwyzej na oddzial i tam antybioykiem leczenie...;//

mi furagin zawsze szybko pomagał, ale jak nie piłam żurawiny to bakterie wracały ...co do antybiotyku to ja brałam Monural...super! ...polecam :tak:(brałam w poprzedniej ciązy i syn super zdrowy sie urodził:-))

Dorota to nieciekawie. ale dlaczego oni co chwila szpitalami strasza? tak jak Kamile z tymi wymiotami. czy jesli oni Tobie dadza ten antybiotyk w ostatecznosci to musza Cie od razu klasc do szpitala?chyba ze to rzeczywiscie musi byc obserwowane caly czas.

Tak sie zastanawiam czy my nerwowe jakies bardziej jestesmy czy poprostu pisząc//czytając brakuje nam dźwieku gestykulacji i innych akcentów ktore pomagałyby nam rozpoznawac emocje... :eek:
Mnie ostatnio 2osoby pytały czemu sie denerwuje a ja tylko taaaaka zdziwiona byłam:eek::eek: ;-)

Napisze Wam na rozweselenie co mnie dzis spotkało:-D:-D
Dzwoni tel. ZASTRZEZONY... Hmmm Cos często bo wczoraj miałam głuche z zastrzezonego, tzn ktos mnie słuchał i sie rozłączał:eek: Myslałam, ze dzis powtórka, a okazało sie ze nie.. Pani jakas, głos znajomy nawet bardzo i nagle słysze nazwisko! Matka naszego znajomego zadzwoniła, z zapytaniem czego ja chce od jej męża bo rozmawialismy ostatnio 7minut:eek::eek: Moj P z ojcem tego kolegi sie nie raz kontaktował to prawda bo im robił elektryke i raz musiał z mojego tel zadzwonic;-) Ale jaja. Po tym jak usłyszzała kim jestem i skad sie znamy zaczęła sie niby troche wykrecac, ze jakas baba do niego wydzwania z jakimis ofertami i maja tego dosc:eek: Normalnie uśmiałam sie jak głupia:happy2:

Dorota - współćzuje i mam nadzieje /// trzymam kciuki / ze Ci jednak przejdzie!!!

Ostatnia edycja:
Buziak pieknie :D:D:D pierwsze o czym pomyslalam to ze jakas czerwcowka robila sobie zarty :D moja mama ostatnio odbierala od rana telefony od ankieterow i juz byla tak zla ze jak zadzwonil dziekan mojego wydzialu zeby dowiedziec sie o moj aktualny numer to go opierniczyla ze jej glowe zawraca i ze ona nic kupic nie chce, ani na zaden pokaz welnianej poscieli nie pojdzie:-D potem przeprosila na szczescie...
a co do tych nerwow to moze my jakos niezrozumiale piszemy. ja zanim cos napisze to teraz sto razy sie zastanowie czy czasem kogos nie uraze bo w zyciu tu nikomu na zlosc nie chcialam robic ani nie mam zlych checi itp. az mi glupio ze zostalam zjechana za cos takiego. ale coz. widac rzeczywiscie slowo mozna zrozumiec inaczej...tak samo jak ksiazka i film zawsze sie bedzie roznic...

Ja też bronie mgr w tym roku heh jakos tak jak urodze chyba :p i szczerze wole pisac prace niz pisac egzamin bo na egzaminie połowa rzeczy nie potrzebna jest a kto jak uczy to tez inna bajka a tak to sobie pisze z tego co wiem ze lubie itp :-)
W takim razie będę mocno trzymać za ciebie kciuki, może nawet twoja obrona i mój egzamin wypadną w jeden dzień tak jak nasz wspólny termin ;-)
Ja bym chciała przystąpić do tych końcowych egzaminów jeszcze zanim urodzę ale to mało prawdopodobne

co do mózgu to mi też już zdarzyło się włączyć pustą mikrofalówkę i zdziwiona byłam że coś dziwnie śmierdzi, a ostatnio obrywałam z kwiatów zaschnięte liście i nie wiem jakim cudem wchodząc do kuchni patrzę a one na środku podłogi rzucone zamiast być w kuble
A ja ostatnio osądzam męża o przekładanie rzeczy w dziwne miejsca ale teraz to już sama nie wiem czy czasem nie obwiniam go bezpodstawnie

oDEBRALAM WZNIKI MORFO I MOCZU. I niestety o ile morfologia książkowa to mocz : wszystko ok poza: bakterie dosc liczne, fosforany: dosc liczne, nablonki plaskie: dosc liczne..... byłam u mojej gin z wynikami.. i stwierdzila ze jak mi furagin nie wyplenil tych bakterii to bedzie trzeba antybiotyk albo znowu do szpitala ;/// poki co mam jeszcze jedno opakowanie furaginy z uroseptem lykac powtorzyc mocz i potem najwyzej na oddzial i tam antybioykiem leczenie...;//
Moja koleżanka tak miała że przy antybiotyku była w szpitalu o to dlatego że podawali jej go w kroplówce, niby lepiej dla niej i dla maluszka

Dziewczyny!!! Normalne jest, ze nie uda nam sie wszystkim miec takiego samego zdania i w kazdym temacie idealnie ze sobą zgadzac;-) Ale tez nie da sie pisać i wazyc kazde jedne słowo, bo moze kogos urazimy swoim żartem czy poglądem:eek: Wyluzujmy troche!!!

Tialana - zawsze mozesz wystąpic z prosba o wczesniejszy egzamin;-):tak:

reklama
uuuu dorota, mam nadzieje, ze bakterie jednak sie wyniosa i Cie ominie szpital, bo o ile pewnie to nic groznego, to domyslam sie, ze szpital nie jest miejscem, w ktorym chcialabys byc...

mam pytanie, no wlasnie odnosnie moczu, bo moj ostatnio taki metny byl, co to moze ozanczac? jutro mam wyniki, ale to mi nie daje spokoju i boje sie, ze tez cos mi sie tam zagniezdzilo :no:

Do góry