reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dobry wieczorek
Ja nad Bałtyk we wrześniu raczej, ale może zahaczę o końcówkę sierpnia ;) W przyszłym roku mam zamiar nawiedzić Macedonię bo była kolejna na liście do zwiedzenia Bałkanów (jeszcze Albania i Turcja nam zostaje)...ach się rozmarzyłam...[/QU
To jak dotrzesz do bałkanów warto zajrzeć do Sarajewa jest naprawde bezpiecznie i wartio..... i jeśli ktoś lubi stare dzbanuszki filiżanki obrusy itd. też powinien..:-)

Mamina- rozbrajajace masz te testy:) uwielbiam je- poprawiasz mi humor:)Dałaś swoją zdjeciówkę na zamknięty?
No to niedługo Fan club mały będzie bo ja też:-)

Znów będą karne jeżyki:szok:

reklama
a tak ogolnie to za 23 godziny dowiemy sie kogo nosze pod serduszkiem....a przede wszystkim tego czy wszystko z tym kims jest ok. A dzidz jakby czul bo od godziny sie prezy i wygina

AVO - no już 5,5roku tu jestem, 6 lat będzie w sierpniu (mężowi minie 6 w marcu). Córka tu ze mną przyleciała, pochodziła rok do szkoły średniej, ale jej sie nie podobało i chciała wrócić. Miałam straszny dylemat... ale cóż, na siłę jej tu nie zatrzymam, więc wróciła do Polski.

Mamina- zaraz od razu posmiać....jestem ciekawa jak wyglądasz po prostu:) To zdjecia co masz w awatarku kojarzy mi sie z Tobą:)Wysoka brunetka, z czerwonymi ustami i czerwoną marynarką:) oj to sie zawiedziesz bo nie jestem wysoka 167 tylko mam, ale czerwien lubie o taak ...
a tak ogolnie to za 23 godziny dowiemy sie kogo nosze pod serduszkiem....a przede wszystkim tego czy wszystko z tym kims jest ok. A dzidz jakby czul bo od godziny sie prezy i wygina
no toz mowie ze chopa nosisz pod sercem tudziesz watroba....

hej dziewczyny, jeśli są tu jakieś dziewczyny z Warszawy które chciałyby prowadzić ciążę na Madalińskiego (łatwiej potem dostać się do szpitala) to proszę o informację na priva. Mam jutro umówioną wizytę u dr. Kozierawskiej z której nie skorzystam i chętnie odstąpie komuś termin bo wiem że długo się tam czeka.

kurcze pododawałam i pozapraszałam was na fb i nie wiem kto jest kto:/
może nicki dopiszecie żeby się móc połapać:) ja mam swój:)

No to mogę się pochwalić, że wreszcie poczułam porzadne wypniecie się malenstwa:-):-):-) ciekawe co mi tak wystawił:-D ale miłe:tak:

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy macie lub miałyście takie coś że dzieci naciskały wam na podbrzusze lub szyke bo ja mam coś takiego i nie wiem czy jest wszstko w porządku prosze doradzcie mi co mam zrobić? :szok:
Ja tak miałam przez dłuższy czas, od ponad tyg jest spokój. U mnie było to spowodowane tym że maluszek był bardzo nisko ułożony i każdy jego ruch (bardziej energiczny) był dla nie bolesny, od kilku dni nie biorę już nawet nospy a maluszek fika coraz wyżej i mam spokuj:-D

Mamina jesteś boska:-D z tym psem dowaliłaś równo:-D mój tylko na realne jedzenie się tak zapatruje:-D

Do góry