Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W tym roku jeszcze tak
SUPER!!!!!!!!!!!Wróciłambardzo zadowolona
z dzidzią ok, lekarka przy badaniu szyjki pokazała mi ją na chwile i mówi, o widzisz mama jak macha ci rączką i mówi wszystko będzie dobrze- a ja łzy w oczach
![]()
No i trafiłam na super młodą lekarke, więc strach po podaniu ręki miąłopowiedziała mi co w danym tygodniu mnie czeka itp
potem na miejscu laboratorium gdze pobrali mi 5 próbuwek krwi :/ ale przy tym traktowali jak dziecko
a lekarka jeszcze jakies wymazy robiła i od razu pod mikroskopem badała.
I na luty już mi 3 wizyty wyznaczyliw tym usg połówkowe
, ale dopiero 29lutego
![]()
Najważniejsze że chłop cały i zdrowyniooo mi się właśnie teraz przydaje ten bar i to bardzo !!!!!!!!!!!!!!
a do tego mam przymusowy spacer, no chyba że deszcz pada to wtedy autem jadę choć teraz już nie pojadę bomoje kochanie wczoraj rozbiło autko, kij z autem całe szczęście że jemu nie stało![]()
Witam mamusie
Ojoj jak mnie dawno nie było, mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście. Niestety mam na głowie sesję, egzaminy i trochę nie ogarniam ostatnio, przez co ciągle siedzę w książkach.
Oboje z maleństwem czujemy się wspanialeBrzuszek rośnie, juz nie ukryję, że noszę w sobie szczęście
A ruchliwe moje dziecię, że oj ojcudne uczucie
No i wg najswiezszych informacji będę miała synka
Bardzo żałuję, że nie mogę być z Wami na bieżąco ale mam nadzieję, że to już niedeługo.
Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki i ich skarbki w brzuszkach
GRATKI !!!!!!!!!! Właśnie ostatnio pisałam że też Ciebie niema :-)
Trzymajcie się;*
Ojej trzymam kciuki oby nie szpitalja tez poczytuje!ale tak zle sie czuje ze szkoda slow!!
dzwonilam do swojej lekarki!odebral jej maz i oczywiscie jak zwykle niczego sie nie dowiedzialam i jestem zla!!bo antybiotyk mnie czeka a ja nie moge sie z nia skontaktowac!
jutro szpital!!obawiam sie ze przez wymioty krwia moga zostawic mnie na oddziale!ale wszystko sie okaze
Dopytam siostrę bo wiem że można dwa mieć becikowe potema w PL jak jest z becikowym ? jaki dochód na osobę musi być żeby dostać becikowe?

triumph pokaze na ZONK KOSZT 55 ZŁ......
...mlodak ach Ci faceci. Może pogadaj z nim o problemie to wtedy zrozumie o co chodzi.
...
.....Wróciłam z Warszawy i kupiłam cyckonosz 80 dtriumph pokaze na ZONK KOSZT 55 ZŁ......
![]()
uff..
zaczęłam marzyć.. heh marzenia ściętej głowy.
by wyjechać z tej zacofanej polski i zacząć życie w innym kraju.. życie na normalnym poziomie bez ciągłych trosk o przetrwanie, wiem że polska jest tak strasznie zacofana..... aż mnie to boli że tu żyję i tu się urodziłam.
Ja jestem od dwóch dni zmęczona i śpiąca, a ponieważ w II trymestrze powinnam tryskać energią, zaczynam się zastanawiać, czy to przepracowanie (8 h dziennie) czy jakieś symptomy cukrzycy? Jak u was z samopoczuciem?
Ja też nie czuje się dobrze, więc się nie przejmuj :-)
powiem tak:Nie uważam żeby Polska była dobrym krajem do życia- sama często narzekam, ale jak widzę jak ktoś inny pisze,że go boli,że się tu urodził to mnie boli....To nie Polska winna temu jak tu jest to ludzie.....Co do becikowego to zostanie odebrane tym rodzinom, na ktore łaczny dochód przekracza 80 tys zł. I powiem Wam,ze tak ogólne kryterium jest dla mnei makabrycznie niesprawiedliwe, bo dla jednych 4 tys miesięcznie na rodzinę to bedzie mega dużo, bo dostał dom/mieszkanie od rodziców lub odziedziczył mieszka w małym maisteczku gdzie czynsz jest niski, gdzie opłaty sa niskie, gdzie przedszkola sa tansze, a dla innego, kory wział kredyt na 2 pokojowe mieskzanie w Warszawie, ma dwoje dzieci w palcówkach, za kóre w Warszawie drogo się pąłci, płąci tu wysoki czynsz itd to bęzie kwota za która nie dał by rady przeżyć......