reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

zaza tez mi wpadla ta ksiazka pod reke w podstawowce i przeczytalam jednym tchem...

dobrze wiedziec z ta koszulka, nie wpadlabym na to... musze sprawdzic czy daja w szpitalu

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!

Lena ogromnie współczuję, też mam lekki sen teraz, ale u Ciebie widzę, że wygląda to potwornie męcząco :-( tak się zastanawiam czy magnez by nie pomógł, bo jest przecież składnikiem wielu leków uspokajających, np. Valerinu, może jednak warto zapytać lekarza?

Magnez pije gdzies od tygodnia.

Witam:)
Co do spania w nocy to nie wiem ile w tym prawdy ale słyszałam że jak w ciąży nie można w nocy spać, to dzidzia sobie też robi z nocy dzień. To mi kiedyś taka ciocia starowinka powiedziała.

No tu akurat sie zgadzam ;D bo jak już znalazlam ''swoja pozycje do snu'' to chyba dzidzi bylo niewygodnie bo tak sie zaczela ruszac :szok: zmienilam pozycje na chwilke przestal dzidziolek sie ruszac i pozniej znowu ;D
Dzieeeeen dobry! :tak:

Mysle, ze jak bys moze wzięła relanium przez dwa wieczory to by sie nic nie stało, a to jest rozluźniające i sie po tym śpi... Moze spr? To jest oczywiscie wyjscie jedno/no moze dwu razowe ;) Myślę, ze spytanie lekarza nie zaszkodzi ;))

Ja wczoraj tak leżałam do 2 i nie mogłam usnąc, mały tez nie spał i odczyniał i fikołki i przerózne inne ciekawe piruety az mi sie smiac chciało bo ze dwie fodziny szalał fiutek jak nic ;)
Dzieki temu, ze nie spałam juz wiem czym zajmuje sie w nocy mój syn i mnie to troche przeraza, bo nie wiadomo czy bedzie chciał sie przestawic:baffled: Nadmienie również, ze gdy tylko P położył rękę to mały zastygał w bezruchu:baffled:

Alez miałam interesujący sen:cool2::cool2: Jak kupowalismy dom to najważniejszą kwestia było czy nikt tu nie umarł!!!!!!!! Zrobiłam wywiad i wiem, ze nie;-):tak:
A śniło mi sie, ze przez jakis czas nie wchodzilismy do piwnicy i zza drzwi zaczęła nas dochodzic nieprzyjemna won. Okazało sie, ze jak bylismy na wakacjach to nie wiem tylko dlaczego u nas w piwnicy, ale jakas kobieta za niewiernosc obcięła nożem przyrodzenie męża i zamknęła u nas. I on tak sie wykrwawił w naszej piwnicy a ja panikowałam, ze w naszym domu juz KTOS UMARŁ:sorry2::sorry2:

Nie powiem, bo takie relaksujące mam te sny, ze tez chyba powinnam pomyslec o relanium:cool2::cool2:
Jutro ide do lekarza sie zapisac to mam nadzieje ze cos poradzi. Tak na marginesie zasnelam dopiero cos kolo 5 mozna zwariowac ;o

Hej Dziewczyny:-)

Jednak pojechalam do szpitala, bol wieczorem byl nie do wytrzymania:-(
Pamietam jak bylam w ciazy z Kuba mialam podobnie i to na tym samym etapie:tak: w moje urodziny dokladnie, rozmawialam z kolezanka przez telefon i wszystko ok, p chwili wstalam i mysalam, ze umieram albo rodzę:-( ciemno przed oczami, dreszcze, pot, nie moglam wyjsc na gore, zeby mezowi powiedziec:no: na czworakach doslownie sie doczolgalam i wyszlo wtedy, ze zapalenie pecherza:szok: fakt, sikalam wiecej wtedy i wczoraj rzeczywiscie czulam tez juz bol przy sikaniu:-(
okazalo sie to samo, leze pod kolda od rana, brzuch mniej booli bo dostalam przeciwbolowe, ale jak mam isc do toalety to mam juz dosc:-( antybiotyku nie mam, przy Kubie mialam ale jak nie przejdzie w miare szybko mam sie zglosic po niego:tak:
z dzieckiem wszystko ok:-)
dobrze ze pojechalas do tego szpitala i ze dzidzia ma sie dobrze ;D

Brr duuuuchy. Ja do niedawna pracowalam z taka kobieta, ktora szkolila sie na medium (nie pytajcie jak to wyglada, bo nie wiem :p ) No i ona mowila, ze za kazdym razem jak przechodza ciarki, albo nagle robi sie chlodno, to znaczy, ze jakas dusza znajduje sie w poblizu. I mowila, ze kilkakrotnie widziala na hali mala dziewczynke. Od samych opowiesci dostawalam gesiej skorki.

U mnie dzis leniwy dzien, filmowo, lezaco kapielowy. Jedyne co zrobilam to obiadek (bitki i ziemniaczki + ogorkowa w kubeczku). Wczoraj natomiast reinstalowalam system. Blah

Pola wspolczuje zapalenia pecherza - dobrze, ze dzidziolek ma sie swietnie. Oby szybko przeszlo.

Niespodzianka mam nadzieje ze o tych ciarkach to tylko taki zart ;O a z tym chlodem tez tak slyszalam

No Jak czytalam te wasze ''opowiesci'' o duchach to az mnie dreszcze przechodzily, ja to taka strachliwa jestem odnosnie duchow. Wierze w nie nie powiem ze nie ale nniech odemnie z daleka.

Kamila - jak czytalam Twoje ''opowiesci z zycia'' o duchac mmm tragedia takie dreszcze mnie przechodzily az sie ogladnelam czy aby nikogo za mna nie ma.

Odnosnie ciuszkow to mam ich troszke ale o tym w odpowiednim dziale.

Jak kogos pominelam, Przepraszam aaa i wybaczcie za dlugiego posta

Ostatnia edycja:
No krew się pewnie poleje ;-)

A wyobrażacie sobie wyjęcie z brzucha 4kg arbuza ? :) Trudno by było wyjąć bez naruszenia ciała :)

dla bardziej twardych dziewczyn polecam pooglądanie filmików jak wygląda poród takich real filmików :D ja się naoglądąłam w pierwszej ciaży dzięki czemu czułam się bardziej uświadomiona :D poolecam tez zobaczenie jak wygląda cc :D tak w razie czego - nigdy nic nie wiadomo. ale wrażliwym nie polecam by nie wpaść w jakąś panikę :)

Marto Be. wyslalam zapro na fb ale niewiem czy to Ty bo wyglądasz na zdjęciu na 19l. :) przynajmniej na profilowym bo innych nie widzę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry