reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

no weźcie mi tu nie piszcie o alkoholu bo za mną od wielu dni chodzi jakiś słodki likier.. jajeczny czy jakiś taki mega słodki gęsty mmmmm....... :-):wściekła/y::-):wściekła/y:

reklama
a co to? :eek:
wyglada mi na niezlego powalacza :sorry:

Powiem Ci tak: ze pije sie to normalnie w kieliszkach i sa 4 smaki ; strawberry (czerwony)blos, strawberry bols, sok z cytryny + rozkruszzony lod
melon (zielony) blos, bols melon, sok pomaraczowy i jak zwykle rozkruszony lod
blue bols (niebieski)-->blue bols (badz blue curacao) bols sok z cytrynki; ] plus rozkruszony lod oczywiscie
i słyszałam ze jest jeszcze jakis żółty ale nie wiem nigdy nie piłam tego żółtego

oooo AVO, Lena01- dzieki, nastepnym razem jak bede z mezem w jakims pubie to sobie zamowie kamikaze :tak: bowiem on mnie uwaza za zupelnego laika :no: Kiedys jak sobie zazyczylam malibu z mlekiem to byl oburzony...
Tzn nastepnym razem...kiedys tam w dalekiej przyszlosci :eek:

Sici ja kiedys mialam wstręt do wódki pod każda postacią i mnie właśnie na imprezie kumpela namówiła tylko ze my zamówiłyśmy 8szt, czyli po 4 na głowe, (w sensie wiesz wypic te 4 isc sie pobawic, potanczyc i znowu:tak:) powiem Ci że od tamtego momentu ubóstwiam to :-)

Dziewczyny możemy sproobować, hehe ja mam 0,7 bolsa (zeby nie bylo ze ja jakis alkoholik czy cos poprostu zostalo z ostatniej imprezy jak moj P byl w polsce jeszcze ;D ) w lodówce i cytryny ;P Zapraszam, tylko wybierzemy sie gdzies po np. blue bols'a ihihihihihi

Ostatnia edycja:
buziak - ja piwa niet, z piwa to Desperados z limonką

z cytrynka z cytrynka :tak::tak::tak:

Dziewczyny możemy sproobować, hehe ja mam 0,7 bolsa (zeby nie bylo ze ja jakis alkoholik czy cos poprostu zostalo z ostatniej imprezy jak moj P byl w polsce jeszcze ;D ) w lodówce i cytryny ;P Zapraszam, tylko wybierzemy sie gdzies po np. blue bols'a ihihihihihi

ładnie wszystkie bysmy wygladały takie podpite z brzuchami ;-)

uu ja uwielbiam whisky z cola, mojito i piwa pszeniczne
w ciazy pozwalam sobie czasami na male piwko bavaria pszeniczne 0,0 alk o takie: http://www.martinemeijburg.nl/wordpress/wp-content/uploads/2010/08/bavaria_00_witsplash01.jpg

bylam dzis kupic plaszcz bo mi sie zamek w kurtce rozwalil od wielkiego brzucha... i kupilam piekny plaszczyk w zarze a do tego dwie pary spodenek dla maluszka:) ale sie tak nabiegalam ogolnie dzisiaj ze az mnie brzuch boli. pierwszy raz.

josie- no mi pewnie niedlugo tez sie rozwali bo juz powoli ciasno w kurtce mi sie robi, nie ukrywam chcialabym chociaz tak do tego konca marca w niej pochodzic ale chyba sie nie uda. ;o tak samo na wiosne nnie wiem co ubiore ;(
buziak w sumie to ci zazdroszcze ze na sama mysl o alkoholu robi Ci sie slabo,bynajmiej zadnych zachcianek odnosnie tego nie masz :-D

reklama
Buziak pisz do Maminy bo ona czasmi robi takie cuda z tymi cytatami w cytatach :) mi to tylko na privie wychodzi :p:p:p:p taka choinka :D

gratule wygranej sprawy, a co tu ze ja i choinki, no mam jeszcze choinke w domu :szok: bo mi szkoda juz nie miec swiat noo:-)

wiecie co latem to my sie chyba na jakies forum AA przeniesiemy... bo ja tez od rana o piwie mysle:p jeszcze tylko pol roku...:eek::confused2: calkiem niedlugo nie?:) w sumie lech free tez nie jest zly ...tak z braku laku

zalozmy pod temat "ALKOHOLICZKI BRZUCHATKI" HYHYH

Fantastycznie.
To teraz wyobraź sobie sytuacje - masz takiego jednego paskuda za oknem, dookoła noc, cisza i nagle zaczyna napieprzać! Żeby było ciekawiej z przerwami. A okna nie możesz zamknąć, bo upały.
I tak noc w noc...:crazy:

ostatnio mialam panstwo pan i pani , nie potrafia wylaczyc alarmu w domu w nocy, wiec siedza a alarm wyje. Moj maz w koncu pojechal i mowi ludzie odlaczcie kable a oni popatrzyli wylaczyli, moj wrocil nie minelo pol godziny alarm wyje znowu, chyba to lubia a ja co niewyspana i wez tu nie badz czlowieku miej cierpliwosc

Co do wina, to ja tylko wytrawne i półwytrawne, wole białe latem, zimą czerwone:) lubie dobre wino. Mój M wiele lat pracował w knajpach- bardzo drogich knajpach i wielokrotnie tak było,że klient zamawial wino za 400=1000 zł wypijał kieliszek i zostawiał.
Mój M przynosił prwie pełne butelki do domu- dla studentów to był prawdziwy rarytas. Przez to jednak nie wypiję już każdego wina.....Z drinków uwielbiam Mochito:), gin z tonikeim i dużą, dużą zwartościa limonki. No i tequila.......w drinkach i kieliszkach..złot i srebrna:) z limonka pomarańcza i cytryną.AAAAAAAAAAAAAAA i papierosek do tego....wiem, wiem okropna jestem:)

Buziak,a wino pije wszędzie:)
[/QUOTE]

swoj czlowiek, moglybysmy razem pic bo lubisz to co ja , dlatego moj pies ma na imie mochito to sie nazywa szczyt alkoholizu

no weźcie mi tu nie piszcie o alkoholu bo za mną od wielu dni chodzi jakiś słodki likier.. jajeczny czy jakiś taki mega słodki gęsty mmmmm....... :-):wściekła/y::-):wściekła/y:

zrob sobie tak: adwokat zmieszaj z sokiem pomaranczowym i na to bita smietana , poprostu wypas w ustach, tak dobre ze az boli w srodku ze szczescia

baby jem ptasie mleczko i tyje .....moj bobik dzis sobie tance urzadza, a ja dzien jak co dzien.......ciagla walka z przeciwnosciami, co by miec piekny weekend to szef mnie z****l wiec poprostu super .....co dal mi moj bobik ze te szefowskie zjeby juz tak mnie nie dotykaja chyba mnie chroni lozysko hahaha

Ostatnia edycja:
Do góry