buziak
Fanka BB :)
mamina - to nie do konca jest tak. Wiem ze niesprawiedliwe jest to, ze kobieta ktora dba o siebie moze urodzic chore dziecko a taka dajka z pod sklepu rodzi duzego rózowego babasa - ale to jest duuuze uproszczenie tematu. My duzo nie widzimy, ja u nas w szpitalu nie spotkałam "chorego" niemowlaka. Ich poprostu nie widac. Ale wystarczy zajrzec np na chirurgie do placówek typowo dzieciecych Boziuuuuuuuu co tam sie dzieje
Serce peka i ogolnie to jest nie do opisania - ile i jakie schorzenia maja dzieciaczki przez zaniedbania matek
/w ciazy.
Np rozszczepy - ust i podniebienia - to podobniez moze byc od tego ze matka piła i paliła bedac w ciazy.. Reszty nie bede pisac....
Spadalski papapa
Serce peka i ogolnie to jest nie do opisania - ile i jakie schorzenia maja dzieciaczki przez zaniedbania matek
/w ciazy.Np rozszczepy - ust i podniebienia - to podobniez moze byc od tego ze matka piła i paliła bedac w ciazy.. Reszty nie bede pisac....
Spadalski papapa

dzięki temu gdyby cokolwiek było nie tak to nikt mi nie powie ani ja sama nie będę miała do siebie pretensji że to przez papierosy!