sicilpol
Ma-Ma!
Witajcie 
Buziak ja tez juz po sniadanku, kanapka z serkiem topionym pomidorkiem i ogoreczkiem konserwowym
A ze byly to ostatki przed zakupami, rozgladam sie za jakimis innymi zapychaczami, bo maaaalo
Niespodzianka- bidulka, zostawilysmy Ci sama z tymi gazami i kto wie jak sie skonczylo ;-) Ja nigdy nic nie bralam, tylko meza trzymalam na odleglosc, zreszta sam nie chcial podchodzic
Buziak ja tez juz po sniadanku, kanapka z serkiem topionym pomidorkiem i ogoreczkiem konserwowym

A ze byly to ostatki przed zakupami, rozgladam sie za jakimis innymi zapychaczami, bo maaaalo

Niespodzianka- bidulka, zostawilysmy Ci sama z tymi gazami i kto wie jak sie skonczylo ;-) Ja nigdy nic nie bralam, tylko meza trzymalam na odleglosc, zreszta sam nie chcial podchodzic

dobrze ze mam troche lekow to dzisiaj mu dam zeby go puscilo zanim sie zacznie. 
troche sie zmuszam do jedzenia roznych rzeczy zeby Milan nie byl glodny
Najbardziej podoba mi sie jak zmieniam bok i czuje, ze mu cos nie odpowiadało bo sam zmienia pozycje
Mam espumisan w kroplach, ale wolalabym nie brac, wiec jesli cos wiecie to pliiiis napiszcie.