katrina115
Potrójna Mama
zaza, Niespodzianka - skromnie, bo to taka rutynowa co miesięczna wizyta, mierzenie ciśnienia, sprawdzenie moczu i sprawdzenie detektorem tętna płodu. USG mam 28 marca (drugie) i potem jeszcze chyba w 38 tyg. będzie jedno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

uuff.... tylko hematokryt delikatnie mi spada od początku ciąży. Jutro mam wizytę, więc pogadam sobie z moją gin i już się nie mogę doczekać kiedy usłyszę serduszko mojej Małej:-)
Ale to zakupowo jutro uzupełnie

ja powiem ze nie rozumiem i nie zrozumiem i nawet nie mam takiego zamiaru...oczywiscie ze w szpitalu to trzeba miec odwage zeby zostawic, bo pewnie wszystkie matki obok, caly personel beda namawiac, krzywo patrzec itd. i to moze byc ciezkie bardzo nawet dla zdecydowanej osoby i ta osoba nie chce byc oceniana. i to jeszce zrozumiem ze tego sie mozna bac. ale cholera wlasnie po cto jest okno zycia, czy nawet jak pisalyscie pod drzweiami komus zostawic zadzwonic i uciec. przeciez tu nikt nie ocenia bo nie wiadomo kto to zostawil a przynajmniej dziecko ma od razu opieke. od razu a nie kurcze na drugi dzien albo wcale. i to jeszcze w taki mroz. dobrze wiedziala na co skazuje dziecko przy takich mrozach i naprawde cud ze zyje ale po prostu szlag mnie trafia. chyba ze to byla osoba chora psychicznie i nie widziala co robi. w sumie wybaczcie bo ocenie ale chyba musiala byc bo kto normalny ma takie sumienie zeby noworodka skazac na smierc.