reklama
siula
Fanka BB :)
Właśnie współczująco poklepuję Cię po ramieniu i ściskam ze zrozumieniem, wiem co to znaczy szczające zwierzę w domu. Pies ma powiększenie prostaty więc bywa zabawnie i też wtedy psychicznie nie wytrzymuję.
A on tak złośliwie czy chory?
KOCHANA ON JEST CHORY ALE NA MÓZG A TAK NAPRAWDĘ MUSZĘ GO WYSTERYLIZOWAĆ BO KOTEK MU SIĘ CHCEdobrze że jak co to alimentów nie będę musiała płacić he he
![]()
Ostatnia edycja:
KOCHAN ON JEST CHORY ALE NA MÓZG A TAK NAPRAWDĘ MUSZĘ GO WYSTERYLIZOWAĆ BO KOTEK MU SIĘ CHCEdobrze że jak co to alimentów nie będę musiała płacić he he
![]()
No nie chcę Cię straszyć, ale mój Gruby to dopiero 2 miesiące po kastracji przestał znaczyć teren. A na dwór to do tej pory go ciągnie (3 lata po zabiegu), tylko po co to nie wiem, bo już raczej z kotkami sobie nie poużywa :-)
klusiaM
siula
Zobacz załącznik 444842
właśnie się dowiedziałam koleżanka urodziła chłopca ponad miesiąc przed terminem mały ma 1,200kg i 38 cm
mam nadzieje że wszystko będzie z nim dobrze
właśnie się dowiedziałam koleżanka urodziła chłopca ponad miesiąc przed terminem mały ma 1,200kg i 38 cm
Zobacz załącznik 444839
Muszę złożyć reklamację. Nie tak miał wyglądać Pan od prania kanapy. Przynajmniej ze względu na Dzisiejszy dzień powinien zdjąć dresik i założyć coś seksowniejszego![]()
Się uśmiałam :-) I dzięki Tobie przypomniałam sobie o wypraniu dywanów w domku!! Molestowałam mojego przed Bożym Narodzeniem aby je zanieść do czyszczenia, ale on nie miał czasu Bidula. To teraz do mycia płytek w łazience i okien w całym mieszkaniu, dojdą mu jeszcze dywany! Co ja mogę, że ja nic nie mogę

Zobacz załącznik 444842
Jej jaki on malutki na miesiąc przed terminem? Czyli gdzieś 35/36 tydz tak? Straszne Maleństwo!!

reklama
klusiaM
A kupiłam sobie kupon i jakoś tak wypadło w Dzień KobietSię uśmiałam :-) I dzięki Tobie przypomniałam sobie o wypraniu dywanów w domku!! Molestowałam mojego przed Bożym Narodzeniem aby je zanieść do czyszczenia, ale on nie miał czasu Bidula. To teraz do mycia płytek w łazience i okien w całym mieszkaniu, dojdą mu jeszcze dywany! Co ja mogę, że ja nic nie mogę![]()
Mój obiecał okna umyć w sobotę, zobaczymy jaki on słowny
A swoją drogą, dziś LEŃ na maxa!!!