tialana
Fanka BB :)
agaundpestka faktycznie ta drabinę sobie odpuść a szklankami się nie przejmuj, przynajmniej mniej do pakowania ;-)
gkvip pochwalisz się efektami pracy?
Dobrze że z tą ciężarówką tak się skończyło ale pewnie sporo strachu się najadłaś
asiia_ kciuki stale mocno zaciśnięte za chłopaków, wracaj szybko z dobrymi wieściami
Muńka mój mężuś mnie wczoraj uświadomił że wszystkie dotychczasowe dzieciowe zakupy zrobiłam bez niego i że jest mi za to wdzięczny bo on się na tym nie zna i miałby z tym problem ;-)
gkvip pochwalisz się efektami pracy?
Dobrze że z tą ciężarówką tak się skończyło ale pewnie sporo strachu się najadłaś
asiia_ kciuki stale mocno zaciśnięte za chłopaków, wracaj szybko z dobrymi wieściami
Muńka mój mężuś mnie wczoraj uświadomił że wszystkie dotychczasowe dzieciowe zakupy zrobiłam bez niego i że jest mi za to wdzięczny bo on się na tym nie zna i miałby z tym problem ;-)
Mi się wydawało, że to całe wieki jeszcze ale tak jak mówisz, sił coraz mniej, sporo spraw po drodze, do tego dzidzia zawsze może chcieć się wyrwać ciut wcześniej...Zacznę dziś od przeglądu tego co mam, zawsze jakiś krok do przodu