A ile jest tego przezroczystego? Bo tak jak pisałąm ja już to miałam ze dwa razy, ale nic ginowi nie wspominałam. Ale mówił, że z szyjką oki...KAramija czop jest kolorowy( brazowy, czerwony) jesli odchodzi tuz przed porodem albo w trakcie. a przezroczystu lub bialy moze odejsc duzo duzo wczesniej. i nie jest to powiedziane czy 2 tyg, czy miesiac czy dluzej . ale trzeba powiedziec lekarzowi zeby sprawdzil szyjke,.
reklama
Ja tam nie rodzę jeszcze choćby nie wiem co się działo, nospę łykam i staram się więcej leżeć, wizytę mam w czwartek dopiero i mam zamiar do tego czwartku doczekać. chociaż z drugiej strony zaczynamy być na takim etapie, że nawet jeśli dzieciaczki zaczną powolutku rwać się na zewnątrz to mają wszelkie szanse na życie i pełne zdrowie, jednak okolice 30go tygodnia to już zupełnie co innego niż okolice 25go tygodnia.
blond_20
Czarownica
Maćku to jest taki (uwaga
) glut 

josie
No właśnie ja mam wrażenie, że mój syneczek już ma strasznie ciasno i bardzo wyraźnie go czuję i bardzo często a skóra na brzuchu jakby już osiągnęła swe granice rozciągłości
Oj, to samo odczuwam. Najgorsza jest skóra wokół pępka, taka cienka i strasznie delikatna i pewno niedługo "antenka" wylezie mi na wierzch

buziak
Fanka BB :)
josie
No właśnie ja mam wrażenie, że mój syneczek już ma strasznie ciasno i bardzo wyraźnie go czuję i bardzo często a skóra na brzuchu jakby już osiągnęła swe granice rozciągłości
własnie ze teraz maja jeszcze duzo miejsca i fikaja koziołki jak chca
mi podczas ktg pielegniarka nie mogła sie nadziwic jak mały brykał ;-)
zaza26
Fanka BB :)
mlodak może lepiej już nie czytaj nic w necie i poczekaj co lekarz powie na te wyniki
co do tych wszystkich dodatkowych szczepień to też uważam, że to naciąganie i marketing
jutro Prima Aprilis, niech żadnej nie przyjdzie do głowy zrobić głupi dowcip i napisać, że urodziła;-)
co do tych wszystkich dodatkowych szczepień to też uważam, że to naciąganie i marketing
jutro Prima Aprilis, niech żadnej nie przyjdzie do głowy zrobić głupi dowcip i napisać, że urodziła;-)

blond_20
Czarownica
a no wlasnie Zaza. jutro moja mama ma urodziny wlasnie w prima aprilis. i jak babcia urodzila to wlasnie nikt uwierzyc nie chcial

wiec w druga strone to tez niedobrze bo ktoras naprawde urodzi( tfu tfu mam nadzieje ze nie) i nikt nie uwierzy
wiec w druga strone to tez niedobrze bo ktoras naprawde urodzi( tfu tfu mam nadzieje ze nie) i nikt nie uwierzy
reklama
Nio i skonczyly sie smiechy chichy :-( Paulina w szpitalu, Sicil w szpitalu, dzieciaki sie pogoraczkowaly kurcze oj nie dobrze sie dzieje. A to przeciez wiosna przyszla zamiast slonko swieci to deszcz ehhhh
Mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy i za 2 miesiace bedziemy powracac do tych penisow i karnych kutasow![]()
Moj Pe mnie uswiadomil, ze ten szanownym Pan Kutas przybyl do nas z Rosji a tam i teraz w PL jest rozdawany za zle parkowanieprzyklejaja na szybe owego Pana z napisem "Karny Kutas za zle parkowanie"!
![]()
Co to się dzieje? Za wcześnie chyba na rodzenie już

A co do kutaska to żescie się pięknie uczepiły! :-) Temat na pół dnia a ja tylko nie edytowałam wpisu

Dobrze wiedzieć!Maćku to jest taki (uwaga) glut
![]()
![]()
Antenka mnie juz wylazłaOj, to samo odczuwam. Najgorsza jest skóra wokół pępka, taka cienka i strasznie delikatna i pewno niedługo "antenka" wylezie mi na wierzch![]()

To Wy tylko takie podstawowe szczepienia będziecie wykonywac? Żadne rotawirusy itp?
Ostatnia edycja: