reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

gkvip- to chyba tak samo maja na imie hehhe - bardzo ladnie :-D to zloz zyczonka :tak:

A ja uciekam polazic po sklepach w poszukiwaniu kosmetykow dla mnie i malej, poporownuje ceny a potem sie wypuszcze na zakupy ale juz z P bo przeciez ja nie bede dzwigac :-D

reklama
witajcie - juz po pracy, jeszcze tylko 3 tyg. i koniec!!!! a w przyszłym tyg. wolne, bo szef wyjeżdża, żyć, nie umierać!!!

gkvip - ja teraz kopniaki, a raczej wyciąganie nóżek czuję pomiędzy żebrami, a biodrem - z prawej strony, a dzidzia ułożona główkowo, tyle, ze ma podobno długie nóżki... może tak jest maluszkowi wygodniej (mnie mniej, chociaż nie wiem czy wolałabym pod żeberka byc kopana czy tak jak jest teraz),

A ruchy czuje teraz częściej i bardziej intensywnie, wystarczy, że na chwilkę usiądę i nic nie robię, to zaraz się maluch uaktywnia.

Super, ze już wreszcie wyszłyście ze szpitali, teraz bardzo proszę czekać na swój termin!!

a ja się witam z pracy...ostatnio mam tyle roboty że w domu to padam na twarz, ale jeszcze trochę...dodatkowo dzisiaj na firmowe kręgle śmigam a jutro na wesele...ciekawe czy starczy mi sił na to wszystko...ale chociaż Jasiek w brzucholu będzie się cieszył że ciągle będę chodzić bo jak usiądę na 10 minut to wariuje straszliwie

Rurrka- 3mam kciukasy

klusiaM, hahaha, zgadnij, kto mnie właśnie odwiedził :D pani od paczek! przyszła zapytać, czy to ona dostarczyła źle przesyłkę, bo nie pamięta tego w ogóle, a opieprzyli ją na poczcie, bo ktoś odniósł i przyniosła dwie nowe, tym razem jedna faktycznie do mnie, a druga faktycznie do męża heh.
a co do poczty to jeszcze mi się przypomniało, że ostatnio czekaliśmy na ważną paczkę, wysłana priorytetem poleconym i po dwóch tygodniach do skrzynki trafiło "zawiadomienie POWTÓRNE". problem w tym, że żadnego pierwszego nie było, a ja zwykle jestem w domu w ciągu dnia...

rurka - kciuki oczywiście zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aylin super, że już w domku jesteś :-)

Aga - oby ciśnienie wreszcie się uspokoiło &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Co do ruchów. Wczoraj w sklepie spotkałam dawno nie widzianą znajomą. Stoimy, gadamy i ona w pewnym momencie wybucha śmiechem i mówi: "Ale Ci brzuch śmiesznie się rusza:-D:-D:-D". A ja nawet za mocno tego nie czułam. Coś mi się tak wydawało, ale nie sądziłam, że przez bluzkę będzie to widoczne.

Problem z pocztą miałam kiedyś. Do momentu gdy nie poszłam i nie opierdzieliłam zdrowo wszystkie baby. Po prostu nie lubię być olewana prze okienku to raz, a dwa to już mnie szlag trafiał jak moje listy POLECONE odbierali sąsiedzi. I się chamsko podpisywali moim nazwiskiem.
Uiściłam więc opłatę bodajże 16zł, co gwarantuje mi, że przesyłki do mnie mogę odebrać tylko ja i mój mąż. Nawet moja siostra która była zameldowana z nami nie może ich odbierać.

dziewczyny nie nadgonie od wczoraj to poprosze o jakies szybkie streszczenie -

co zAga???
rurka
- kciuki zacisniete!!

sicil - pisała cos???

magnii - macku musi to potem jeszcze dalej przesłac wiec totroche trwa ;))

no i pytanie - KTORA JUZ KOMPLETNIE PAKOWAŁA TORBE TAK, ZE ZAPIELA DOPIĘŁA I TORBA CZEKA?????

klusia ale jazda z tym listonoszem.... ja nie wiem, ubila bym go pod drzwiamy chyba, stala bym i czekala na dziada:-D i psem poszczula nauczyl by sie.... ja mam spokuj bo paczki ida wszystkie do mamy do sklepu a one je przywozi:-p

Co do kultury to ja cham jestem:-D sama wymuszam żeby mnie wpuszczali, bo nie wyobrazam sobie stania i czekania w kolejce dluzszej niz 2,3os... zaraz bym padla... bo ja nawet jak nie w ciazy to mdleje stojac dluzej niz 20min w jednym miejscu....
ja na sysokosci pępka dzisiaj strzaly dostaję po prawej str

ninuszka rozwaliłaś mnie z tym piwem:-D ja ostatnio chciałam piwa jak nie wiem co, M dał mi powąchac i zrobiło mi się niedobrze:-D polecam:-D z tym ze ja raczej redsowa jestem a on gorzkie pije i nawet zapach maja paskudny:-p a jak impreza to tylko warka strong:-D ja juz się nie mogę grilli doczekac w wakacje i marynaty z piwem!!:-)

aga ja też &&&&&&&&&&&&&& za głupie cisnienie trzymam, zeby się uspokoilo;*

ja mam pol torby:-D

reklama
no ja tak czuje w podbrzuszu i sie okazało, że mały leży pośladkowo i dlatego....;/

Ja to czuję nisko w podbrzuszu i wysoko pod żebrami :-D Nisko to nóżki a wysoko chyba piąstki :-)

Co do piątku 13, to ja bardzo lubię tą date. Specjalnie dzisiaj wybrałam się na zakup komody do pokoju małego i znalazłam taką o jakiej myślałam :-) a że nie kupuję nowych bo wolę takie ok 100letnie, to nie takie łatwe :-D

Do góry