reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hej.
Aja mam dzis nerwa.... jestem gotowa na sp[acer a moje dziecko nie uczesze sie, nie ubierze, nie idzie wogole nigdzie. Wyrwala mi prawie wszystkie liscie z kwiata:szok:.... jestem wkurzona. serce mi szybciej bije bo wnerw a teraz przez to chybsa ciezej mi sie oddycha, normalnie brak mi powietrza! a jeszcze noc byla do du.... bo pol nocy nie przespalam a maz budzi mnie rano zebym do dziecka wstala... o masakra!

cześć

zaraz jakiegoś ścieku dostanę :wściekła/y:
wcoraj wróciłam padnięta, napisałam na BB długaśnego posta ale się strona zwiesiła i mi go wcięło
dzisiaj wracam padnięta po spacerze z psami, piszę tego posta jeszcze raz , dodaję kilka zdań i znowu to samo:wściekła/y:

edek:
no tak... tego oczywiście nie wcięło:wściekła/y:

Dobre :-).
My musimy jechać wcześniej bo dopiero po zakupy jedziemy, więc zapewne trochę nam się zjedzie, a zamykają o 14. Ty tylko po odbiór wózka - zazdraszczam.

No to czekają Was spore zakupy, ale tam przynajmniej wsio w jednym miejscu:-)
Może zdążymy przyjechać, więc jak zobaczysz parkę podobną do siebie (mówią czasem, że my jak brat z siostrą) odbierającą wózek to my!!;-)
Udanych zakupów!

Szyja twarda i zamknięta ;D Ale na wszelki już skierowanie na porodówkę...jak coś...oczywiście...wszystko git :) Dziękuję serdecznie za kciuki i wracam do mojego burdelnika...pakować i wynosić kolejne rzeczy...

Witam,

całą noc nie spałam i patrzyłam co u dzidzi- tetno juz ni przekroczyło 155. Moze wczoraj nałozyło sie moje i dziecka tętno......
Dzisiaj czuję się fatalnie, jest mi duszno, gorącą, serce dokucza i ciezko sie oddycha.
Buziak odezwij się!
ja nie widze tego postu Blond......
Carla super,ze wszytsko ok:)

Witam

Dorota dzieki ;)
Avo no wlasnie u nas wszystko wyszlo ok wczoraj. tetno 140-160 wiec ksiazkowo, zadnych skurczy. i za tydzien kolejne ktg chyba ze chce to moge codziennie nawet tam przychodzic:)
przepraszamze tlko tyle ode mnie bo przyjechal moj z trasy i jestesmy z rozjazdach troche teraz:) zaraz na wies uderzamy wiec moze mnie nie byc jakis czas
milej soboty

reklama
Munka przeczytałam i właściwie to trzeba taka kurację zalecać... na 100% dam P do przeczytania;-)

U nas gorąco trzeba się wziąć za coś...
Wczoraj pobiłam kolejny rekord - ostatni to spalenie czajnika - od 4 dni miałam zatankować bo się paliła lampka. Więc po 2 dniach gdy nie mogłam ruszyć spod domu nadałam z kanistra. A wczoraj nie ruszyłam spod domu korków. No i dziś P musiał kanisterek na rowerek na stacyjke i po wóz. Ale niezadowolony jak diabli. Że pół dnia mu to zajmie itd.
A normalnie na rowerze uwielbia i chętnie by wsiadł się tak po prostu przejechać.

Oj faceci. Zamiast się cieszyć, że nie musiał wczoraj, że na jakimś polu nie stanelam ... a ją po prostu ostatnio jeżdżę tak zmęczona i zapominam o takich szczegółach jak benzyna.
Koniecznie ten materac muszę mu zawiązać bo chyba się za bardzo przyzwyczaił, że radzę sobie jak zwykle.

Miłego dnia:-)

Do góry