reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

avo - cofnełam sie kilka stronek i musze Ci podzekowac za zainteresowanie i napisze Ci ze czesto mnie net zrzuca i nie ge wejsc - stad moja rzadka frekwencja. Mam numery pospisywane i jakby tylko mi mały sie pchac na swiat zaczał to dam znac napewno!!!!
Co do mojego puchniecia to chce isc o gina z instytutu,tylko nie koniecznie chce wydawac 400zł wiec rozgladam sie do kogo i gdzie poki co ;)
Moze ja schizuje z tym puchnieciem, ale po tym co rzeszłam to sie boje ;//

Kamila - co do Twoich snow porodow krwi itp to mysle poprostu ze najnormalniej w swiecie sie nakreciłas ;)) To pewnie jakies nerwowe albo poprostu sie doczekac nie mozesz ;) Patrzac na Twoja linijke to wiesz moze to byc dzis czy jutro a moze za 5tyg wiec ciesz sie spokojem ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :) dziś znowu piękne słonko :) wczoraj spędziliśmy dzień na działce i tak się spiekłam, ze dziś daruję sobie działkę, a zabiorę siostrzeńca na lody i do rynku :).

Zycze wszystkim zdrówka i trzymania się jeszcze w komplecie!!!

mismckey - ja sama po gestozie jestem wiec wiesz ;) juz brdziej przewrazliwiona pod tym wzgledem byc nie moge niz jestem ;)
poki co przygladam sie sobie, jak zacznie sie rozkrecac to nie czekam tylko biore torbe w bagaznik i jade do szpitala

kurcze nie mieszcze nog w buty ;///

Ja się budze to mam tak ręce i stopy od spodu spuchnięte, ze ledwo idę :/ ostatnio mi kwiatki w balerinkach pękły :( tak mi noga napuchła, a sandały które były za luźne ledwo wkładam, ale pocieszenie, ze jeszcze tylko pare tyg..... no i szczęście, ze rodzimy maj- czerwiec, a nie pod koniec lata.

staram sie omijac slonce szerokim łukiem bo mam na nie koszmarne uczulenie..:(

snilo im sie dzisiaj w nocy ze ViolaPop urodzila.

zaraz padne z tego bolu ;(((((((((((((((((((((((((

Oj Kamila żebyś nie wykrakała. Ja dziś w nocy budziłam się co chwilę z bólem brzucha jak na @ tylko mocniejszym. Od rana jest spokój,zobaczymy co będzie dalej:)

Miłej niedzieli:)

Ja się budze to mam tak ręce i stopy od spodu spuchnięte, ze ledwo idę :/ ostatnio mi kwiatki w balerinkach pękły :( tak mi noga napuchła, a sandały które były za luźne ledwo wkładam, ale pocieszenie, ze jeszcze tylko pare tyg..... no i szczęście, ze rodzimy maj- czerwiec, a nie pod koniec lata.

noooooo !!!

moja kumpela ma termin na koniec sierpnia ;///

avo - u nas ktg jest na izbie przyjec połzniczej i jet tam całodobowa mozliwos wejscia.. nawet o 21 moze przejdz sie z ciekawosci - nie zaszkodzi.. Wiesz kieruj sie czujem wiesz ze my mamy teraz intuicje i nocha a ktg niezaszkodzi napewno wiec moze ze 3 wieczory z rzedu mogłabys ie pokontrolowac..

aleeeeeeeeeez słonce atauje z okna ;))

wczoraj opaliłam dekolt i rece, szkoda troche ze nie nogi i duupe ale dobre i to ;))

u mnie nie ma tak.....dwa ja jestem panikara z natury, wiec inticją sie nie kieruję, bo codzinnie bym była na IP:) hahahahahaahah.....wiem,ze jak przyjade teraz w majówke o 21 to mnie zostawią tam.....ale w usmie no kurczę mała zachwouje się normlanie, gdybym nie miala detektora w tym momencie byłabym szczesliwa. Po cholere głupia słuchałam serducha jak mała baraszkowała za dziesięciu:(Tego się powinno uzywac tylko wtedy , gdy się ruchów nie czuje.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny nie wygłupiajcie się z tymi wcześniejszymi porodami

mój m wraca do PL dopiero 1 czerwca i do tego czasu muszę zostać w dwupaku, a boję się, bo 37tydz zaczyna mi się 29 maja:szok:
pewnie sobie wkręcam, ale mnie się cały czas wydaje, że urodzę miesiąc wcześniej, a to przez to, że na samiutkim początku ciąży zaświtała mi myśl "a co jeśli to jest ciąża z poprzedniego cyklu" i tak to do mnie wraca ta myśl jak bumerang teraz i nie umiem się jej pozbyć

Do góry