Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A ja dzisiaj wczesna pobudka. Malej wczoraj przy wieczirnych mega szlenstwach znowu przez chwile serce bilo 180 - wiec nie jest to ponylka. Jesli i dzisiaj tak bedzie to jutro pijade na Ip.
Mnie z tętnem Hani powyżej 160 zostawili w szpitalu już, więc nie czekaj. A ile to trwa i jak często ma takie wysokie tętno?
Bo jak chwilowe to może nie ma się czym martwić, ja miałam wysokie przez cały zapis KTG
nie mam juz sil i ledwo patrze na oczy, tak mnie pół buzi napiernicza ze nawet na dobra sprawe prochy nie pomagaja. niewiem nadal czy boli mnie zab czy co do cholery ale wytrzymac juz nie moge. dzwonilam w nocy na pogotowie dentystyczne ale nikt nie odbieral wiec slabe pogotowie.
mam jeden zab do usuniecia ale on mnie nigdy nie bolal i tak sobie odwlekalam w czasie a dzis i wczoraj to niewiem czy boli mnie ten czy nastepny a tez bol czasami czuje jakby promieniowal do gornej szczeki, czy to mozliwe? czekam do 8 i dzwonie gdzie indziej bo jak tak dalej pojdzie to sie wykoncze... najgorsze jest to ze ja nigdy nie mioalam usunietego zeba i troche sie boje ale kit najwazniejsze zeby pomoglo. niewiem tez czy poczuje ulge od razu czy to bedzie mnie pozniej dalej bolalo poki sie rana nie zagoi....