reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Polaa- dzieki, wlasnie sie zgapilam a siostra mogla mi przywiesc ehhh, a na ebay'u patrzylam to nic specjalnego nie ma a ceny tez kosmos a takiego przescieradla wlasnie szukalam na gumki i na duze lozeczko bo wiekszzosc jest na 60x120 :-( a i cena jest spoko :tak: dzia :tak:

reklama
Witam z wieczora
Kolejny piekny sloneczny dzionek u nas wiec caly czas bylismy w ogrodku:-), przyszli jedni znajomi, pozniej drudzy i tak jakos zlecialo do 6tej, a potem za malowanie dzrzwi i futryn sie wzielam na korytarzu na gorze a jest ich w sumie az 6:tak: takze jak na mnie to duzo, a teraz mala przerwe sobie zrobilam przed drugim malowaniem:tak:.
december - ty nasza bohaterko;-)
polaa - wspolczuje choroby
sunshine - sprobuj soku z kapusty kiszonej a jak nie zadziala i nic nie wylezie:-pto jedz do szpitala bo moga to byc bole pate a nie problemy z klocuszkiem;-). Ja tak mialam:tak:

Lena - trzymaj sie kobitko

Klusia wiec jest spoko. Tadzie sa ale nie bola i nie krwawia bogu dzieki. Jem zype warzywna codziennie,pije mineralna i kupe owocow. Zmniekszylam ilosc warzyw. ...a i musli na sniadanie. Moze to pomoglo.
Przerabane z tymi tadkami no ale mozemy poradzic.

Lena - trzymam kciuki :tak:

Polaa - dużo zdrówka!

Iwon - no to dzień zaliczony do udanych ;-). No i gratki dla synka :cool2:

Madzia - mam nadzieję, że to "chwilowy" przedporodowy kryzys :tak:

My weekend też mieliśmy grilowo - działkowy. Zarówno wczoraj jak i dzisiaj ;-). Ale też zaczęłam prać ubranka dla małej i przygotowałam torby. W najbliszych dniach muszę spakować, bo to nie przelewki :dry:

Witajcie poweekendowo!

Tak hatszept - od ponad 2 godz już nie śpię,ale cóż....

Rano zapodałam sobie tą cudowną globulkę co mi gin dał,zobaczymy czy to na mnie podziała i coś się ruszy:crazy:

Kciuki za wizytujące dzisiaj i wszystkim miłego dnia!

Witam i ja :) dziś pobiłam rekord chyba z 20razy wstawałam do wc, dosłownie wracałam układałam się do spania i na nowo :/

Aga, ja wstawalam z 6 razy mimo, ze staram sie nie pic tak na 1-1,5h przed snem.

December, &&&

Polaa, oby chorobsko szybko minelo...

Iwon, to radze nie wychodzic teraz z synem na spacer, bo eskorty meza, bo nie dogonisz chlopaka jak sie rozpedzi...;-)

Oj cos czuje, ze w tym tygodniu przybedzie na forum "czerwcowych" Maluchow...:tak:

reklama
Witajcie :-)
Ja miałam pobudkę po 4 do WC i ze skurczami - przeszły po 5 i spałam do 7.30.
Od rana krwotok z nosa, a i myślałam, że mi wody odchodzą, a to tylko ogromna ilość śluzu! Matko Kochana - co jeszcze?
Zaczynamy kolejny tydzień pracy (dla Mężów) - zobaczymy co przyniesie!

December kciuki za wizytę.
Lena myślami z Tobą obyś długo się nie męczyła w oczekiwaniu na Maluszka!

Ruda oby ta globulka miała magiczną moc! Z całego serca Tobie życzę! :-)

Do góry