Witam w ten przyjemny dzionek,,
Dziś o 6 obudził mnie taki
skurcz, że wyłam jakbym rodziła! Normalnie darłam się. I nie w łydkę, ale zaczęło się nad kolanem i potem od tyłka aż po czubki palców. I tak prawie pół godziny chyba, T masował, potem, do kibelka nie mogłam dojść o własnych siłach. Koszmar.
Wstaliśmy dziś po 10 wszyscy! Nieźle pospaliśmy

. A potem zoo, niedawno wróciliśmy, łaziłam cały dzionek i nie jestem za bardzo zmęczona. Kuba z T poszli jeszcze na plac, niezniszczalne dziecko, po takiej bieganinie po zoo nie spał nic i jeszcze na dużą zjeżdżalnię chciał... To ja przynajmniej mam chwilę ciszy...
Buziak Mój nie ma syndromu wicia gniazda, jedyne co zrobił z tych rzeczy wymienionych to umył okna i pozabierał swój majdan z domu do roboty. Jak mu nakazałam, by z piwnicy wyniósł: pudło po odkurzaczu z x lat, farby po remoncie z 5 lat, czy starą roletę, to oczywiście nie dość, że 1 rzeczy nie wyniósł, to potem jak tam poszłam(stwierdziłam, że wcale miejsca wolnego nie przybyło), to wywaliłam przed drzwi piwnicy jeszcze pół piwnicy, czyli np. starą choinkę, czy stary kosz na bieliznę. Kazałam mu ponownie skoczyć w dresik, bo ma kolejną turę do wyniesienia. Ale zapomniałam, że
oni są prości. Powinnam stać nad nim i pokazywać palcem…
Wasi też tacy są, że jak nie nakażesz, to sami się nie domyślą?
Sicilpol Pewnie, że się nie poddasz &&&
Josie Współczuję, ja bym tez nie wytrzymała, jakby mieszkanie było jeszcze w takim stanie. Im nigdy się nie śpieszy, mojego ulubione słowa: to się zrobi(samo?), jutro, później…
Monika Zdrówka!
Aylin Co za beza? Ja lubię takie torciki bezowe…masz może jakis fajny przepis?
Hataszept Ja nie wybierałam wcześniej położnej środowiskowej, jakoś przyszła, ale skąd wiedziała? Nie wiem może jak poszliśmy wybrac lekarza jak już Kuba się urodził? W szpitalu wszystko nam powiedzieli przed wyjściem co podawać, gdzie się zgłosić itd