reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Chyba mi wody odeszły... Wstawałam z kibelka, i poleciało... Ale tak ze dwa kieliszki jakby to do "kupy" zebrać... Z tym, że cholercia nie mam skurczy, no i nie było to siusiu, bo nie miało żadnego zapachu ani koloru i nie siknęło strumieniem, tylko pociekło i nie dało się tego zatrzymać mięśniami kegla..... Dzwoniłam na Żelazną, kazali przyjechać, tata mnie zawiezie, a jak na IP potwierdzą wody, to mąż dojedzie bo ma 5 minut z pracy do szpitala...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :szok:

Witam boli MNIE nad posladkami lekko i lydki strasznie i brzuch sporo twardnieje
RYSICA - TRZYMAM KCIUKI OBY TO BYLO TO
TIALANA- OBY RUSZYLO NIEMA CHYBA NIC GORSZEGO NIZ SPEDZANIE CZASU NA LEZACO NA LOZKU NIEWYGODNYM.

witam

spać nie mogę bo w sypialni lata jakaś zmierzła ospała mucha :dry: pewnie przez tą deszczową pogodę taka natrętna :dry:

dzisiaj o 13 obiadek u teściowej z okazji jej urodzin, może by mnie ominęła ta wątpliwa przyjemność gdyby tak Sergiusz okazał się taki kochany i zaczął wyłazić przed:-D

dokładnie to samo pomyślałam, szkoda że sędzia tylu fauli nie zauważy, a spalonego tak;-)

PaulinaMaria jak zobaczyłam wieści na szpitalnym od ciebie to pomyślałam, że w końcu twoja kolej;-);-)

mamina wydaje mi się, że tak możesz odczuwać przepowiadające, u mnie też nasilają się wieczorem choć te krzyżowe odczuwam w innym miejscu

polaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzisiaj z moim B. zakupilismy Olejek rycynowy i wypilam zalecana dawke troszke Mnie powalilo po jelitach zrobilo goraco a teraz senna ekfekt jesli ma byc to po 4 h wiec jeszcze 2 hihih

I ja tez juz na nogach:-(
Nocka do bani ciagly bol bioder I brzusia ale ostatnio to norma, po za tym stresa nocego zlapalam bo malej nie czulam :-( Glaskalam, przesuwalam brzuch, popychalam ja a ta nic:-( dopiero o 6tej ta Franca zaczela tak sie wiercic ze myslalam ze mi skora peknie:tak:.
Za jakas godzine ekipa od kuchni przychodzi I sie zacznie - rozwalanie starch mebli, burzenie sciany jednym slowem bedzie syf :tak: Mam nadzieje ze sie szybko uporaja :tak:.

Super nowa kuchnia

Hejka!

Jak na dzień pójścia do szpitala, to spałam rewelacyjnie!! nawet po pobudce do wc, szybko zasypiałam, a bałam się, że myśli nie pozwolą mi zasnąć. Emocje są, ale raczej te pozytywne:-) już jutro utulę córeczkę!!! jejku, aż nie wierzę w to co piszę!!:-D:-D:-D:-D

Wczoraj znów myślałam, że podczas meczu coś się zacznie, bo były takie emocje, że córcia aktywność miała niesamowitą i bolało wszystko na dole. Powiem Wam, że nie da się zapomnieć okresu, w którym byłyśmy na finiszu ciąży:-D:-D:-D

Fajno, że już w domku i zdrowo:-) też chciałabym mieć już za sobą etap szpitala i wracać do domu, no ale jeszcze chwilka.
Powodzenia szybkiego zakonczenia

Gratuluję kolejnym mamusiom, za te w trakcie i przed trzymam kciuki! Ja wróciłam właśnie do domu ze szpitala nadal w ciąży!! Straszyli straszyli ale wybadali i poobserwowali i stwierdzili że tak dobrze ma się mały u mnie w brzuchu, że szkoda go na siłę wyrywać przed terminem.
Czekam więc nadal.
Pozdrawiam!

Super jeszcze troszke poczekamy wszystkie

Jak olejek ruszy to moze i wizyta lekarska niepotrzebna bedzie...trzymajcie kciuki

Ostatnia edycja:
AVO - nie ma się co dziwić, że Cię głowa boli, w końcu dużo zmian ostatnio, a z drugiej strony znieczulenie też robi swoje i znam osoby, które długo męczyły się po nim z bólami głowy, nie mając ich w szpitalu. Ale mam nadzieję, że u Ciebie to po prostu hormony, nowa sytuacja, emocje itp. itd. W każdym razie życzę, aby nie męczyło.

Dziewczyny....czy zawsze tak k*** musi być, że wtedy kiedy najbardziej nam zależy żeby było dobrze wsio się pierd***!! sorki za przekleństwa, ale normalnie jak przez całą ciążę chwaliłam zachowanie męża w stosunku do całej sytuacji i to, że jak tylko mógł to pomagał, był czuły, troskliwy, całował brzuszek, to tak wczorajszy wieczór i dzisiejszy dzień jest masakryczny i nie obyło się bez łez... Liczyłam, że ten ostatni wieczór we dwójkę będzie cudowny a dupa z tego wyszła... Chciałam iść wypoczęta do szpitala, bo nie wiem jaka będzie dzisiejsza nocka a tu lipa, oczy mam spuchnięte od płaczu!!wwrrr!!!!!!!!
Generalnie już najgorsze minęło i teraz staram się ogarnąć i mieć w d... to, że tak się stało (bo mogłam się w sumie spodziewać, że nie może być za pięknie) i uśmiałam się przed chwilą z rozmowy z siorką właśnie na ten temat, bo razem się zaczęłyśmy wspierać i śmiechowo nakręciłyśmy się niesamowicie:-D:-D:-D

Nooo, to tyle o mnie, wywaliłam jeszcze na koniec z siebie wszystko i mogę ruszać do szpitala a Was proszę o trzymanie kciukasów, aby jakoś przetrwać dzisiejszą nockę w szpitalu, no i ten jutrzejszy tak ważny dzień.
Jak tylko net nie będzie nawalał i samopoczucie pozwoli to będę pisać ze szpitala.

Trzymam kciuki za siebie i za Was wszystkie!! i te rozpakowane i te oczekujące:-D:-D buziole!

Rysica - coś czuję, że my jednak spotkamy się na tej Żelaznej, daj znać jak coś na kom.!!!!;-)

Chyba mi wody odeszły... Wstawałam z kibelka, i poleciało... Ale tak ze dwa kieliszki jakby to do "kupy" zebrać... Z tym, że cholercia nie mam skurczy, no i nie było to siusiu, bo nie miało żadnego zapachu ani koloru i nie siknęło strumieniem, tylko pociekło i nie dało się tego zatrzymać mięśniami kegla..... Dzwoniłam na Żelazną, kazali przyjechać, tata mnie zawiezie, a jak na IP potwierdzą wody, to mąż dojedzie bo ma 5 minut z pracy do szpitala...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :szok:
kciuki trzymam :-D

Paulina , Muńka za Was też zaciśnięte :-D

Ostatnia edycja:
Muńka- trzymam mocno kciuki za jutro:)co do facetów...to hmmm...oni niestety są z innej planety:)

Bole głowy to takie kłócia nic duzego,a le to ciśnienie mnie denerwuje:( Całą ciążę ok, a teraz taki klops:(

Tak napisze wam ze zaczyna dzialac ten olejek cholera...bola biodra podbrzusze i cos w krzyzu zaraz Mnie PRZECZYSCI mija 3h....
a chcielismy sprobowac tylko dla jaja bo sadzilismy ze nic nieruszy.............:szok:

:-)Alijenka napisala ze dzis pierwszy raz siadla i malutka praktycznie nieplacze sama czuje sie kiepsko dostala pierwszy posilek chlebek suchy i maselko....

Ide sie poloze bo czeka Mnie chyba najwazniejsza noc w zyciu!!!!!!!!!!!! Trzymajcie kciuki jeszcze raz:-);-):tak::-D

reklama
Rysica- oby to byly wody i zebys juz sama nie wrocila ze szpitala :tak:
Munka- powodzenia i kciuki zacisniete :tak: jutro juz bedziesz mamusia wow :-) a faceci .... hmmmm .... oni tez przezywaja wszystko na swoj sporob a potem tak to sie konczy naszymi lzami, glowka do gory, wszystko wrci do normy jak juz bedzie malutka :tak:
Paulina- powodzenia zeby sie udalo z tym olejkiem :tak: ja nifdzie nie dostane bo juz tego nie sprzedaja w aptekach, jak sie pytam to patrza na mnie jak na dziwolonga, a w PL sklepach nie maja :-(
Niezapominajka- glowa do gory juz duzo nie zostalo, moze lada dzien sie cos ruszy :tak: ale czekac nie warto- wiem cos o tym :laugh2:

Do góry