reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

BMR, zaza- one sa takie bardziej brazowe zromecone ze sluzem dlatego taki dziwny kolor mi sie wydaje ale nie dokladnie zielony :-( u nas nie ma takiego typowego IP :-( ale zobacze jak do wieczora mi to nie zniknie to pojedziemy.

Polaa- wow to Ty juz? gratulacje :tak::-D

reklama
U nas mimo herbatki kolki wystąpiły... nie pomogło nic poza lekiem na receptę Debridat.

U nas również kolki i do tego zaparcia :( ale na kolki bobotic i jak narazie działa rewelacyjnie (tfu tfu) i pomoga tez w zaparciach takze takie 2w1 :tak:
Dziewczyny jak to jest z tym mlekiem modyfikowanym? co ile powinie jeść i co jeżeli między posiłkami domaga się o jeszcze. Mój to taki mały głodomorek. :-D

Wlasnie Polaa poinformowala mnie ze juz urodzila synka
biggrin.gif
O 9.29 przyszedl na swiat duzy 3900 gramow bobas.
Gratulacje
biggrin.gif

BMR, zaza- one sa takie bardziej brazowe zromecone ze sluzem dlatego taki dziwny kolor mi sie wydaje ale nie dokladnie zielony :-( u nas nie ma takiego typowego IP :-( ale zobacze jak do wieczora mi to nie zniknie to pojedziemy.

Polaa- wow to Ty juz? gratulacje :tak::-D

To może z tego czopa...mi też sączy się tak z zabarwieniem brązu...a worek płodowy nienaruszony. Trzymam kciuki.

Carla- mi sie wydaje ze naruszyli mi szyjke po tym masazu i teraz takie resztki-skrzepy leca, mam nadzieje, ze to nie zielone wody. Musimy wytrzymac do poniedzialku nio chyba, ze sie uda wczesniej :tak:

U Pani doktor sie dowiedzielismy ze dogania rowiesnikow... bo nie wiem czy pisalam mielismy pare cech wczesniaczych... od wczoraj Piotrus juz zaczyna zaciskac piąstki i zamyka buzke podczas spania :))

Mi caly czas kg idą w dol w najgorszym wypadku przez dzien waga stoi... wiec jest nadzieja ze wroce do wagi z czasow liceum :DD czyli z 5 na początku :))

Dorotko- a w którym tyg. urodziłaś? To sa cechy wczesniacze? Moja w pierwszych 10 dniach tez buźki nie zamykala, myslalam, ze ma za duzy jezyk. Nikt nie powiedział, ze to moze byc od urodzenia przed terminem.

I zazdroszcze spadania wagi. Mi niestety stoi w miejscu, a to dlatego, ze zajadam sie lodami. Na diecie cukrzycowej nie moglam :)

Trzymam za was dziewczynki, za bezproblemowe rozpakowanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&

No...termin w/g gina minął mi w poniedziałek...mój osobisty to 15 lub 16.06...i mam nadzieję, że te skurcze powiększyły już moje rozwarcie...i 16 najpóźniej spotkam się z córą...wiadomo, nadzieja...matką...ale głupi ma szczęście ;D Wierzę w nas, że lada moment, lada chwila, lada dzień nas weźmie ;D

reklama
U nas wszystko gotowe - wyprawka, pokoik, łóżeczko, wózek, torby do szpitala, Szymek ;)

Szymek codziennie mówi do brzucha (krzyczy w pępek) "Monika, to ja Twój brat, wychodź już stąd !!!" :-D

Ostatnia edycja:
Do góry