reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

a za nami kolajna cudowna noc :) Monisia obudziła się tylko o 2:30 i spała do rana :)

a mąż wczoraj upiekła chlebek w thermomixie i dziś rano mieliśmy świeżuki na kolację i jest przepyszny!!! I koszt zrobienia takiego chleba to ok 1 zł a nie 2,5 zł ;P Chyba częściej będziemy robić!

reklama
Aylin Super!

teściowa wzięła dzieci, więc chwila dla mnie:-)
powinnam rozejrzeć się za kiecką dla Nadii do chrztu.
czy powinnam szukać na długi czy krótki rękaw+ewent bolerko sweterek?
I 62 czy 68? skoro teraz 62 jest akurat?
Nie mam pojęcia:confused:
Podobają mi się takie proste z delikatnym haftem, bez falban, tiuli itd.
Któras z Was wstawiałam linka
http://www.zaczarowane-sny.pl/pl/p/3-cz.bawelniany-komplecik-do-Chrztu-Dominika/595
Ta np bardzo mi sie podoba. Ale czy to nakrycie głowy nie wygląda pięknie tylko na zdjęciu, a bedzie jej zjeżdżać?
Kuba np wcale nie dał sobie założyć kaszkietu:)
macie coś jeszcze?

Rysica Ja kiedyś piekłam na zakwasie, teraz mi się nie chce. Ale bez porównania...
A nad termomixem zastanawiałam się nie raz....ale kurcze tyle kasy...

Ostatnia edycja:
witam
przepraszam że tylko o sobie ale bardzo się martwię o naszą Misię :-( chodzi o to że...zaczęło się przedwczoraj-do godziny 14 jadła jak zawsze tyle że była jakaś bardziej senna ale cieszyłam się bo miałam więcej czasu dla siebie ale po tym karmieniu o 14 jak wstała to chciałam ją nakarmić koło 17-ryk spróbowałam znów koło 18-ryk, koło 19 jakoś z mężem uspokajając ją cały czas podkarmiłam koło 10 minut a po kąpieli zjadła w zasadzie normalnie ale za to spała od 21 do 7:30! rano zjadła normalnie a potem dopiero koło 13 i 16:30 i po kąpieli o 20:30 więc tylko 4x w ciągu doby i właściwie oprócz karmienia porannego to za każdym razem z płaczem, krzykiem i moim uspokajaniem :-( do tego prawie ciągle śpi...dziś też spała do 7:30 i zjadła w miarę normalnie rano i zrobiła kupę i śpi do tej pory więc jeszcze nie wiem co będzie dalej??? czytam już wszystko co to może być...POMÓŻCIE!!!

Kasia Ja nie wiem. Moja zachowywała sie podobnie przez 2 dni, nie jadła np. od 12 do 17, czy od 8 do 13. Też nie chciała. Dlatego po wielu próbach dałam spod pachy i wtedy jakoś pociągnęła. Nie wiem o co chodzi, czy jakoś wygodniej jej, czy co. Wyobrażam sobie jak się martwisz. Ja też nie wiedziałam juz co robić, pisałam jak mi cyce mało nie wybuchły i szybciutko ściągałam ręcznie...
Jedyne co, że moja mało spała, raczej płakała... Ale z tym niejedzeniem i ogromnym płaczem przy przystawieniu to było tak samo. Widać, że chciała pociągnąć, ale czy to był głód? czy może chciała tylko sie uspokoić w ten sposób.?
U mnie to chyba przez problem z brzuchem, ale tez to jest różnie, i nie mam pojęcia od czego zależy....

Kasia mój też jakiś senny od rana. Kolejny raz o 7 zjadł tylko 50ml iposzedł w kimę do 10:30, zjadł 130ml i znów śpi.... jak nie on normalnie. A chciałam wyjść na spacer ok. 12 a tu dooopa, nie chcę go na śpiącego wyprowadzać z domu, lepiej niech będzie świadomy co się z nim dzieje.

Klusia śliczna ta sukieneczka :)

A do mnie właśnie dotarło zamówione ubranko na chrzest i jestem mega zadowolona:
chrzest.jpg

Witam my Dzisiaj na szczepienie idziemy sorki ze tak krotko ale my dzisiajbez internetu w domu bo w sobote umarl i czekamy na specow az naprawia no I z telefonu musze pisac.
Po za tym wsio ok u nas MIA ma sie dobrze I odpokac ciagle przesypia. nocki dzisiaj spala od 23.00 do 6.00 takze nie moge narzekac a na noc juz 210ml mleka wypija :)

kasia a goraczki nie ma?
sprawdzałam wczoraj i nie miała, dzisiaj też nie ma

dziś po tym jak zjadła koło 8 rano to spała i jak wstała to próbowałam ją karmić koło 12:30 ale po 4-5 minutach wrzask więc odpuściłam ale jakieś 20 minut później spróbowałam na leżąco i pięknie zjadła i znów śpi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry