reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

u mnie młodszy spi, starszy zasypia i strasznie kaszle
:szok: a mój m. pojechał sobie na ryby :szok: a wie że wieczorami młody bywa nieznośny!!!! oczywiście zadzowniłam jego i zbluzgałam a teraz sama zła na siebie jestem, lepiej żeby wiedzial że sobie super poradzilam i że było spokojnie! a potem pewnego wieczoru zostawiłabym jego z dziećmi. zemsta bylaby słodka ;-) a młody dawał czadu! on nie płacze, tylko krzyczy! a jak dłużej pokrzyczał to tak jakby się dławil. mam dosyć. depresja mnie dopada.

co do spacerów to ja zawsze w pobliżu domu się kręcę, bo z nim to różnie, raz śpi 3 godz, raz jak się przebudzi ogłada swiat, a raz wstaje od razu z krzykiem. wolę wtedy być w poblizu. najlepiej jest jak wychodże z nim na ogród :happy2: ale jestem zla na mojego :wściekła/y:zresztą chyba na wszystko
idę otworzyć lecha :-)

reklama
Widzę, że pora na problemy z karmieniem - moje dziecko je mniej niż miesiąc temu, muszę się z nim natańczyć żeby coś zjadł tylko, że senny nie jest - wręcz przeciwnie dzisiaj w sumie spał niecałe dwie godziny....a ile wasze dzieci przesypiają?
Oj to różnie. Czasami 1,5h dziennie, a czasami jak dziś najpierw na spacerze 1,5h a potem 4...
Szkoda, że nie mam nawet balkonu. U mojej mamy na tarasie to całe dnie by spała, szczególnie jak silny wiatr szumi...

Klusia Ta sukienusia super - jak bedziesz sprzedawać to daj znać :)
Ja też szukam czegoś tylko na październik. I na razie się wstrzymuje bo nie nwiem jaki rozmiar
Ja jeszcze nie zdecydowałam na 100%, bo to była pierwsza myśl, któraś z Was podsyłała linka z tym sklepem. Ja kurcze też się waham nad rozmiarem. Skoro teraz 62 jest akurat, to za miesiąc może być 68...Ale czy nie będzie 68 za duże? to jest na 3-6miesięcy tak?

:szok: a mój m. pojechał sobie na ryby :szok: a wie że wieczorami młody bywa nieznośny!!!! oczywiście zadzowniłam jego i zbluzgałam a teraz sama zła na siebie jestem, lepiej żeby wiedzial że sobie super poradzilam i że było spokojnie! a potem pewnego wieczoru zostawiłabym jego z dziećmi. zemsta bylaby słodka ;-) a młody dawał czadu! on nie płacze, tylko krzyczy! a jak dłużej pokrzyczał to tak jakby się dławil. mam dosyć. depresja mnie dopada.

co do spacerów to ja zawsze w pobliżu domu się kręcę, bo z nim to różnie, raz śpi 3 godz, raz jak się przebudzi ogłada swiat, a raz wstaje od razu z krzykiem. wolę wtedy być w poblizu. najlepiej jest jak wychodże z nim na ogród :happy2: ale jestem zla na mojego :wściekła/y:zresztą chyba na wszystko
idę otworzyć lecha :-)
Ja karmi otwieram. A z tymi tatusiami to trzeba krótko. Po wczorajszej awanturze Nadii ja dziś nieprzytomna byłam rano. Nieważne, ze T był w pracy na 24h, potem prosto do innej i wrócił po 22... Ale ja wydaje mi się byłam bardziej wykończona tym wrzaskiem. Dlatego dziś rano jak o 6 zaczęła się drzeć to udałam, że śpię. Musiał wstać do niej.
Mój T nazywa ją HISTERYCZKA:-D....
A swoja drogą czemu kruszyna moja może się drzeć już tak wcześnie??? Zdarza się jej to coraz cześciej

http://pozytywna.pl/obrazek/2290/:tak:

Ostatnia edycja:
Witam się i ja
Widzę że problemy ze spaniem nie mam tylko ja :szok:, od dwóch nocy wstaję do mojej córci co 2 godziny :-( nie wiem o co jej kaman !!!!!! wchodzę do pokoju a ona w połowie łóżeczka z pięściami w buzi cała ośliniona !!!!!
dziś ja normalnie wzięłam do siebie o 5 rano bo już nie wytrzymałam !!!!

a ja własnie kupiłam od koleżanki x-landera spacerówkę :-:)szok:

moja Niuśka też coś świruje z jedzeniem dziś !!!!!

a i u mnie piwko jak zawsze a później się dziwię że kilogramy nie spadają :zawstydzona/y:

Hej,

Aylin to fajnie, że nie masz cukrzycy, cieszę się razem z Tobą:tak:

sicilopol ale masz okruszka w domku;-) super, że się idealnie rozwija

a ja się nudzę, młodzi śpią, mąż w pracy, dom wysprzątałam i siedzę przed kompem, idę się zaraz kąpać bo nie ma co robić:-D

Klusia faktycznie pamietam zdjecia z Nadia na samym dole zwiniętą...ehhh szkoda gadac...kosztuje to ciezkie pieniadze- bynajmniej dla mnie, a takie gów...o za przeproszeniem ;//

Misio o 21:15 zostal wykapany potem zjadl 180 butli....i dojadł cyca ....nosilam nosilam i nie beknął wiec odlozylam na boczek do łózka ...nie wiem czemu ale ostatnio wogole nie odbekuje... no i odpukac ale od 3 tygodni ani razu nie ulal ;oo
Dzisiaj troche bolesnych bakow ale ogolnie nie najgorzej...byle tylko przespal chociaz do 4 :DDa nie tak jak dzis co 2 godziny w nocy ;//

Ja jeszcze nie zdecydowałam na 100%, bo to była pierwsza myśl, któraś z Was podsyłała linka z tym sklepem. Ja kurcze też się waham nad rozmiarem. Skoro teraz 62 jest akurat, to za miesiąc może być 68...Ale czy nie będzie 68 za duże? to jest na 3-6miesięcy tak?

Ja karmi otwieram.

Własnie nie wiem sama - moja dopiero do 62 dorasta. Nosi obecnie duże 56 lub 62. I sama nie wiem czy 20 pażdziernika tyo będzie dalej 62 czy 68 a moze 74??
Jak sie zdecydujesz na sukienke to daj znać :) Bo jak moja do 74 dorośnie to mam kiecunie od przyjaciółki - z tym że ona swoją córkę chrzciła jak mała miała 8 msc i 74 było u niej w sam raz. Więc moja w wieku 4 msc raczej nie ma szans... chodz jak popatrzeć na syna Kamili to kto wie :)

Ja piweczko też własnie pochłaniam :) dzięki ci za piwa nie całkiem alkoholowe :) bo inaczej to bym chyba karmienie UU czasem porzuciła :)

Aaaaa w sobote na weselu wypiłam chyba z 1,5 butelki wina. I nawet nie zaszumiało.... jakaś strasznie nieekonomiczna się zrobiłam.

Własnie nie wiem sama - moja dopiero do 62 dorasta. Nosi obecnie duże 56 lub 62. I sama nie wiem czy 20 pażdziernika tyo będzie dalej 62 czy 68 a moze 74??
Jak sie zdecydujesz na sukienke to daj znać :) Bo jak moja do 74 dorośnie to mam kiecunie od przyjaciółki - z tym że ona swoją córkę chrzciła jak mała miała 8 msc i 74 było u niej w sam raz. Więc moja w wieku 4 msc raczej nie ma szans... chodz jak popatrzeć na syna Kamili to kto wie :)

Ja piweczko też własnie pochłaniam :) dzięki ci za piwa nie całkiem alkoholowe :) bo inaczej to bym chyba karmienie UU czasem porzuciła :)

Aaaaa w sobote na weselu wypiłam chyba z 1,5 butelki wina. I nawet nie zaszumiało.... jakaś strasznie nieekonomiczna się zrobiłam.
Ok, na pewno wrzucę jakieś fotki z chrzcin,
A z alkoholem ja to samo.
Nad morzem co żeśmy z kumpela się wybrały na nieplanowane party wypiłyśmy po jakieś 6 desperadosów. Kiedyś 2 to nieźle było, a wtedy ledwo mnie wzięło. a na drugi dzień jak nowo narodzona, zero kaca:tak:

reklama
taką zdobycz moja teściowa dziś przyniosła do domu!
"Chłopaki musieli zostawić, co grali dziś, weź to umyj,to Kuba będzie miał"...Czujecie to?:szok:
IMG_3704.jpg

Do góry