Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moj dzisiaj znowu nic nie zjadl.komletnie nic. juz kolejny dzien ale budzi sie dopero miedzy 3-5 wiec ok
Mlodak a moze z nerwow troche, ze te zmiany smoczkow, raz mu lecialo za bardzo potem za malo i sie dziecie zestresowalo i dlatego?
Gkvip bo Avent ma 4 rozmiary smoczkow do mleka plus do kaszki i taki 3 przeplywowy
no i
1 jest od 0-1 i ma jedna dziurke
2 jest od 1-3 i ma 2 dziurki
3 od 3-6 i ma 3 dziurki
4 jest powyzej 6 miesiecy i ma 4 dziurki
kaszka to taki X i jest od 6 miesiaca ale tam jest duzy ten otwor jak sie nacisnie i szczerze mowiac to mi nie podpasowal bo wlasnie najlepiej sie ten 3przeplowowy sprawdzil
ten 3 przeplywowy nie ma dziurki ani krzyzyka tylko - taka szczeline i w zaleznosci od tego jak ustawisz smoczek wzgledem noska dziecka to szybkosc sie zmienia. on jest od 3 miesiecy.no i ma narysowane I, II, i III, jak ustawisz I pod noskiem dziecka to leci wolno bo szczelina jest plaska - i jak nacisnie to nie bedzie tak jak np na III kiedy ta szczelina jest pionowa i jak dziecko nacisnie to sie robi z niej duzy otwor . a II jest taka pod skosem posrednia. troche namotalam ale moze cos zrozumiecie hihi. tak czy inaczej suuuper sprawa ten smoczek bo i do mleka i do kaszki i kleiku sie sprawdzi.
hihihi no to wyjasnilysmy i obrazkowo i opisowo.full wypas![]()
. Że ja tłumaczyc za mocno nie potrafię to się zdałam na obrazki.
Właśnie zrobiłam test Tracy Hogg i wiecie co - wyszło mi, że Monika to w 60% Aniołek a w 40% średniaczek
jeszcze piwka wypić nie zdążyłam a już mi się w głowie kręci hahahahahaha
pierwszy raz alkohol pije od 1.5 roku
i zaledwie kilka lykow wzielam i juz mi wesolo
oj latwa dzisiaj bede oj latwa:-)

hmm... jakoś trzeba będzie