reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

czy Wasze dzieci umieja sie same soba zajac ?? moj umial do czasu a ostatnio to gdzie go nie poloze zaraz jeczenie :| jak jestem obok i gadam to super ale jak odchodze to jeki

josie moj tez jakis taki sppiacy i jeczacy wlasnie tyle ze je (ale on zawsze je) :p

sicilpol mi maz meliske kupil ostatnio (mialam na szczescoie wtedy okres stad chwile zalamania)

Monika zdrowka !!
Moja mała ma czasami takie 30-40 minutowe okresy gdy bawi się sama z sobą. Albo wystarczy, ze widzi , że jestem w poblizu i jest spokojna. Dzis to w ogóle pogoda ja rozleniwiła i cały dzień śpi:-) Więc generalnie nie ma z nia problemów.

Nanana a ja dzis wygrałam masaż:-)Polubiłam stronę Spa na FB i okazało się , że byłam któras tam w kolejnosci i dostałam prezent:-) Czekam na mężą i lece na siłkę walczyc z tym brzuchem!

Iwon - ja ma 30 za rok i wolę tego nie rozkminiac, bo dalej nie wierzę ja ten czas zapiernicza. W ogóle się na tyle nie czuję. Ale zamierzam 30-te urodziny obchodzic bardzo hucznie. Tak jak 18-te. Zrobiłysmy z kumpelą impreze na 100 osób w klubie i było genialnie.Teraz planujemy powtórkę 12 lat później.

Ostatnia edycja:
reklama
rysica- no wlasnie, wszystkiego najlepszego!!!! :-)

iwon- mi tez stuknie 33 i tez w listopadzie :tak:

kasienka- no ja zaczne...albo meliske...albo w procenty uderze ;-)

Sluchajcie, moj grzdylek zrobil wlasnie cos pierwszy raz, oczywiscie miedzy krzykami a piskami probowalam go zabawiac i pakowac sie na plaze....
Niestety nie udalo mi sie to, wiec zabralam go do pokoju na gorze, polozylam na lozku, ktore czyni nam za plac zabaw rankami i zaczal mi sie turlac, oczywiscie caly czas krzyczac. Probowalam go uspokajac, zabawiac, ale nic. Zaczelam wiec szykowac kolo niego wozek a on caly czas krzyk. Nagle cisza, obrocilam sie, a grzdylek po prostu zasnal :eek:
Miedzy zabawkami...polegl... nono, nowa era nastala

A sluchajcie, wytlumaczcie mi te suwaczki, u mnie jest, ze 3miesiace, ale tygodniami to 13tydzien i 2dzien, wiec powinno byc chyba 3miesiace i 1tydzien i 2dni?

Nie będę was drażnić, ale udało mi się strzelić sobie godzinną drzemkę, bo młody wreszcie dłużej przykimał (zjadł i śpi dalej). Humorek mam od razu lepszy, o taki :-) :-p

Rysica przeczytaj ulotkę leku, jeśli piszą o takim skutku ubocznym, jak ból brzucha, to może to faktycznie to.

Iwon- no tak :) ja moj sicil pol to tak malo oryginalnie ;)

Nie, czemu? Fajne połączenie :)

czy Wasze dzieci umieja sie same soba zajac ?? moj umial do czasu a ostatnio to gdzie go nie poloze zaraz jeczenie :| jak jestem obok i gadam to super ale jak odchodze to jeki

Mój ma ze dwa, trzy razy w ciągu dnia takie momenty, że leży spokojnie na macie albo w bujaczku dobrych kilkanaście/dziesiąt minut :) Musi być jednak najedzony i wyspany.

Iwon chyba nie pisalam o piosence (ciezka skleroza). Lubie takie klimaty, przypomina mi troche depeche mode :)))

Dobrze Ci się kojarzy, bo gramy electro/dark, a ten rodzaj muzyki w zasadzie wywodzi się od DM :)

Nanana a ja dzis wygrałam masaż:-)Polubiłam stronę Spa na FB i okazało się , że byłam któras tam w kolejnosci i dostałam prezent:-) Czekam na mężą i lece na siłkę walczyc z tym brzuchem!

Przypomniałaś mi, że do końca września muszę wykorzystać karnet do SPA, który dostałam od dziewczyn na Baby Shower! Chyba skuszę się na jakiś relaksujący masaż :cool2:

iwon- mi tez stuknie 33 i tez w listopadzie :tak:

Ooo, no to takie porządne rówieśniczki jesteśmy ;) Fajnie :-)

Rysica wszystkiego naj,naj!!!

U nas szpital - jak wykurowałam Mata,to Jasiek ma katar...masakra...i nie ogarniam polskiej służby zdrowia-mamy europejskie karty ubezpieczeniowe,które są akceptowane wszędzie...poza PL:angry::wściekła/y:
Któraś z was pytała-McMickey???-czy wróciliśmy...tak wróciłam a właściwie sytuacja mnie zmusiła,bo muszę zająć się mamą po operacji kolan,a M. dojeżdża co weekend....
Nie potrafię się ogarnąć i poukładać tego wszystkiego:no:

Współczuję operacji mamy i konieczności powrotu.
Co do karty to uznają tylko trzeba się kłócić co już jest zenua :-(
Na długo ten powrót jak myślisz?

U nas dziś Goschka też marudzi zmęczona nie może zasnąć na dłużej budzi się szybko ziewa itd. Teraz też marudzila jeść 40 min po jedzeniu ale chodziło i cyca na sen. Wsadzila zamknęła oczy i śpi. Za chwilę test czy da się odłożyć...

powrót co najmniej na pół roku,ale może się okazać,że dłużej...
Jachu dziś mnie wykańcza-spał może z pół godziny,a tak to ciągle gada i chce się bawić.
Młody jak się go złapie za rączki to siada i się trzyma super prosto,a ostatnio to na nogi próbował wstać:szok:on mnie zadziwia każdego dnia...

a mój nick to moja ksywka od zawsze,choć teraz to więcej brązu niż rudości;-)i też mam już 33 roczki;-)

Witam!
Moje dziewczę też dzisiaj super marudne :confused2: Ni to spać, ni to jeść, myślałam, że kupa meczy, więc czopka zapodałam, ale to też nie to... Widocznie pogoda, skoro Wasze brzdące też takie marudne...
Idziemy zaraz na spacer to może jak uśnie w wózku to dłużej pośpi...

Jak ma dobry humor to też potrafi się sobą zająć przez pół godzinki, albo i dłużej :tak: Ale zauważyłam, że zabawki szybko się jej nudzą, więc muszę kupić albo uszyć coś na podmiankę. No i zmotywowałyście mnie do kupna jakiejś zabawki interaktywnej, bo takiej jeszcze nie ma.

Zaraz rozpocznę wątki dot, rozszerzania diety :tak: więc zapraszam do dyskusji! ;-)

Dziękuję Wam za życzenia :)

Jednak to chyba najgorsze urodziny jakie miałam... Nie dostałam NIC od męża, z resztą mąż cały dzień w pracy - wyszedł o 9 i wróci pewnie po 22, cały dzień w domu z dwójką chorych dzieci, bo cały dzień leje i wyjść nie można, Monika jak na złość śpi po 15 minut i ciągle ryczy i marudzi, ja się źle czuję - no masakra!!!

No i mam gorączkę mimo, ze brałam juz theraflu. Z nosa zaczyna leciec, wiec rozkładam sie na calego. Nie wiem co robic aby małego nie zarazic, chyba jedynym wyjsciem jest wyprowadzka, ale K urlopu nie dostanie. Juz zaczyna kichac, wiec chyba po zawodach..... k......wa, wsciekła jestem na siebie jak nie wiem co ze nie dbałam o swoje zdrowie. A teraz maly bedzie cierpiał. A we wtorek mamy szczepienie.....

reklama
Witam
Rysica - wszystkiego naj... naj... naj Sto lat :)
Tak szybciutko bo czasu na nic nie mam :-( juz rozpoczelam pakowanie malej rzeczy na wykazd do polski a jeszcze musze spakowac mlodego no i siebie. Do tego ogarnac wszystkie sprawy z domem :-( boziu ile tego jest.

Mia jednak ma przeziebienie ale lekarka powiedziala ze mozemy leciec. Z jedzeniem i spaniem bez zmian czyli dalej spi pieknie w nocy.

A co do mojego nicka - dwie pierwsze litery ,,gk'' to moje inicjaly a reszta ,, vip'' ksywka ze studiow. A i mam juzzzzz 35lat jednym slowem stara dupa jestem :)
Moze wieczorkiem uda mi sie was nadrobic :)

Do góry