klusiaM
Fanka BB :)
wróciliśmy do domku. nie wiem co jest
, ale moje dzieci u dziadków były aniołami, mama pytała tylko na co ja narzekam. Rzeczywiście Nadia leżała sobie godzinami i nawet nie zapisnęła raz. Kuba uśmiechnięty, posłuszny. Zdążyliśmy wrócić do domu i od nowa: Kuba histeria bo on NIE CHCE, a Nadia w ryk.
Nie radzę sobie.... moja przyjaciółka ma Mięsaki tkanek miękkich - dla pacjentów nie ma 5 min bym o niej nie myślała...jutro ma mieć operację w Anglii w szpitalu, który zajmuje się tylko tymi typami nowotworów. O naszej służbie szkoda gadać...nie przyjęli jej...
proszę o modlitwę
, ale moje dzieci u dziadków były aniołami, mama pytała tylko na co ja narzekam. Rzeczywiście Nadia leżała sobie godzinami i nawet nie zapisnęła raz. Kuba uśmiechnięty, posłuszny. Zdążyliśmy wrócić do domu i od nowa: Kuba histeria bo on NIE CHCE, a Nadia w ryk.Nie radzę sobie.... moja przyjaciółka ma Mięsaki tkanek miękkich - dla pacjentów nie ma 5 min bym o niej nie myślała...jutro ma mieć operację w Anglii w szpitalu, który zajmuje się tylko tymi typami nowotworów. O naszej służbie szkoda gadać...nie przyjęli jej...
proszę o modlitwę

;-) i do innych kobiet tez ;-) no ale szybko jej przeszło, więc luz! Oby nasze dzieciaki szcześliwe i zadowolone