Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Atmosfera oczyszczona, wiele tematów przegadanych i wyjaśnionych, jest znowu miło 

Ale jest ten moment gdy Gosia już wieczornie marudzi, że trzeba zdecydować: zostajecie a my ją kąpiemy szybko czy idziecie już? Sami do tego doszli i pojechali![]()
W ogóle najchętniej zapraszamy przyjaciół na 20-tą, wtedy mamy pełen luz. No chyba, że chcemy się spotkać rodzinnie, tj. z dzieciakami, lodami itp. ;-)
Jak się jej używa?
No i fajnie że zakupy się udały
Czekam na opowieść;-)
Bardzo mu ten sposób jedzenia jabłka odpowiada
W sumie teraz większość karmień słoiczkowych w tyg. wypada na nianię więc mam z głowy...
m poszedł spać do salonu i nikt mi nie chrapał, a Sergiuszek spał ze mną i obudził się tylko o 0.18 na karmienie, potem się przebudził o 4, ale nie jadł i zaraz poszedł spać no i wstaliśmy o 6.20 
no to u ciebie jakiś ewenement w tych sklepachA u nas dziś w sklepach pustki. Szukałam dla Julka rajtuz lub nakolanników do raczkowania bo mu się ewidentnie nogi rozjeżdżają z braku przyczepności i wszędzie były pustki.
Nudzę się okrutnie bo D już śpi Julian też a TV nie chce mi sie oglądać.
Kasia.Natka masz chyba najwięcej głosów co? Ktoś Cię wyprzedza?
Dziewczyny jak obcinacie swoim brzdącom paznokcie? Ja muszę swojego usypiać i na śpiocha bo inaczej nie ma szans, tym bardziej, że używam nożyczek zwykłych a nie dzieciowych bo te mi sie zupełnie nie sprawdzają... Raz próbowałam dokonać zabiegu obcinania pazurów jak J nie spał i jest to niewykonalne
Idę się kąpać i spać... Dobrej nocy Wam wszystkim życzę, nieprzerywanego snu przez co najmniej 6 godzin. Sobie też tego życzę...
albo jednak są gdzieś normalni ludzie ;-)
wiadomo że trochę rusza paluszkami i próbuje wyrywać ale generalnie nie jest źle bo jakoś nam się udaje tylko że nożyczkami dla dzieci :-)
BebiKlub, Bebiko - Galeria

a mój D mnie dziś z rana do szału doprowadził i jak ochłonę to opiszę...3 oddanekonsekwencja głosujących czyli codzienne oddawanie trzech głosów więc przypominamy sięBebiKlub, Bebiko - Galeria
Ten bardzo fajny i myślę, ze długi się sprawdzi na zimowe sacery.ja mam przed sobą zakup płaszcza na zimę... chcę taki pikowany długi puchowy... albo taki klasyczny długi... albo puchowyNo i dylemat
Na razie przeglądam allegro w poszukiwaniu inspiracji.
Coś takiego:
NOWY CIEPŁY PŁASZCZ ZIMOWY FUTRO PASEK 855! L 40 (2750867276) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
![]()
Kupiłam taki tylko NUBY i raz dałam Antkowi oj jaka radość ciumkania byłaO zapomniałam Wam napisać zakupiłam Julkowi siateczkę do owocków o taką
SIATECZKA DO KARMIENIA DO OWOCÓW * CANPOL 56/105 (2751182967) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Julek wtrząchnął ćwiartkę jabłuszka i był zachwycony. W sumie ciężko powiedzieć że zjadł ćwiartkę jabłka bo ono było wszędzieJeśli któraś ma taki sprzęt to polecam założenie dziecku śliniaka przed użyciem
![]()
Kciuki za Twojego K no i grubcia oczywiście teżPrzeraza mnie nastepny tydzien bo K w poniedzialek do szpitala na zabieg idzie i niewiadomo ile tam pobedzie. Planowo operacja we wtorek ale nigdy nie wiadomo do konca kiedy ja zrobia a lubia planowe operacje przekladac. Nie wiem jak dam rade sama. Jutro jade sama na basen co by troche dystansu nabrac i moze jakos wytrzymam. Chocoaz przyznaje ze zaczynam tez miec stresa. Bo K to trzesie portkami jak cholera.
Z Grubciem zdecydowanie lepiej - przypomnial sobie o fotelach i gdzie sa drzwi wejsciowe pod ktorymi uwielbia mraczec. Ulzylo mi troche.....
Jak atmosfera oczyszczona to najważniejszeza mną ciężki dzień, a raczej pełen emocji. Od kilku dni chodziłam jak tykająca bomba i ciągle były spinki między mną a M. Chyba moje zmęczenie dało się we znaki. Ale dzisiaj najpierw M. wysprzątał chałupkę, potem zabrał dzieciaki na spacer, a wieczorkiem jak już były w łóżkach poważnie sobie pogadaliśmyAtmosfera oczyszczona, wiele tematów przegadanych i wyjaśnionych, jest znowu miło
![]()
To trzymamy kciuki!!U mnie jutro chrzciny. Trzymajcie kciuki bo wszystko pod gorke na razie...np dzis przy ostrym hamowaniu tort spadl z siedzenia i sie rozwalila gora :/ a to tylko jedna z przygod... Opisze jutro bo nie mam sily, pa!

Dziś siostra przywozi mi synka i zostaje do środy u mnie więc nie będę się nudzić, a w czwartek trzymajcie za mnie &&