Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
może spróbuje zagęścić ostatnie mleko kleikiemwitam witam dawno mnie nie byloale czytam na bierzaco
nie wiem tylko za bardzo jak pozmieniac posilki zeby nie dawac mu obiadku o 16 bo on jeszcze je 5 razy + deserek
7 pierwsze mleko
10 pol sloiczka jakichs owockow
12 drugie mleko
16 zupka
19 mleko
21 nocne mleko
a u nas ostatnio kiepskie nocki ehhh jak pochwale to sie psuje budzi sie kolo 4/5 musze poic woda wiec nie wiem czy nie zwiekszyc ilosci przedostatniego posilku
no i pochwalic sie musze bo mlodzieniec ciagnie juz sie na czworaka, wczesniej wysoko podnosil albo przod albo tyl a teraz zaczal od przedwczoraj to synchronizowacpewnie jeszcze dluga droga ale kolejny krok na przod ...
co do posiłków to ja bym nie traktowała owoców jako posiłku i tam dałabym mleko a po trzech godzinach zupkę
no i gratuluję pełzania!
udało mi się wyjść z chłopakami chociaż do sklepu. zawsze coś
wiało strasznie, Wojtula zasnął w wózku i póżniej w domu spał jeszcze dwie godziny
budziłam Go bo by nie poszedł spać o 19 jak zawsze.

je dosłownie wszystko, nawet owoce morza wcina jak szalony, a warzywa są na pierwszym miejscu, śniadanie bez papryki i pomidora się nie liczy, czy to z kanapką czy z parówką czy z czymkolwiek innym ale warzywa muszą być
bo Kuba to w płacz jak przychodziła pora jedzenia i to taki, że nie było zmiłuj się, co do minuty