agaundpestka
Fanka BB :)
Dlaczego ja poszłam spać o 1ej, a moje dziecko o 4tej zaczęło się budzić więc do 5tej na cycku go trzymałam, ale dłużej się nie da wyspany na całego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

...moze zeby? Ja natomiast daje Piotrusiowi jesc niemalze nonstop w nocy...tzn. on idzie spac ok. 22.00 i przesypia ładnie 3 pierwsze godziny, do 1.00. Karmie go piersią i biorę do naszego łóżka, pózniej wybudza się różnie - co 30min, 1h, 2h i daje mu po omacku butle z mm (otwieram mu te buteleczki z mm-90mln i wlewam do butelki), przystawiam tak kołdrę, zeby butelka się o nią opierała ;-) i czasem mały wypije te 90ml i pojdzie spac, a czasem zasypia w trakcie (ja oczywiscie spie juz od dawna ;-)) i wtedy znajduje butle obok niego...na szczescie mleko z niej nie wycieka...;-) i ok. 6.30 daje znowu UU.
Jakiś postęp czy chwilowa słabość? 
A z tym glutenem to nie żarty jutro idę do lekarza i pytam co i jak, bo my nadal tylko na cycu. Swoją drogą dziwne, do 6miesiąca gluten dla dzieci UU, ale niby do 6tego też powinny być tylko na piersi.
;-);-) Ale dużo czytam nt. żywienia, bo to mój taki mały bzik 
Ale jeśli, za przeproszeniem, nie czujesz że jej śmierdzi z ust
i ubrania oraz ręce nie są przesiąknięte dymem, to chyba spoko?a z glutenem... u dzieci uu nabyć po 5 miesiącu to tylko do 6? tylko miesiąc?

. Ale tak już jest, że na forum wiele osób się przewija i tak samo szybko znika. Jak zaczniesz na serio z nami pisać, na pewno Twoje posty nie pozostaną niezauważone ;-)