reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Munka wow zabek!!! Super :)

MsMickey i co tam gesslerowa klnie na thermomiksa?

Macku moj zazwyczaj tez nie ma kontroli nad swoja gotowka i licze ze nie zauwazy

reklama
Julku Julku żyj nam sto lat:-):-):-)

Muńka kto zobaczył?;-)
Gratki dla Gabi:-)

Macku byłoby fajnie częściej niz raz w tyg. do takiego lasu...

Występy trwały jakąś godzinę. Bez bólu bo z uśmiechem i lekkim marudzeniem na zmianę.

Iwon widzisz jaka ze mnie trąba, tak ładnie się przypominasz, a ja i tak zapomniałam :(

WSZYSTKIEGO NAJ DLA JULKA!!!!

Muńka gratuluję ząbka - super dzień na pierwszy ząbek :)
dziękuję za wsparcie

i chciałam się pochwalić, że Sergiusz dzisiaj pierwszy raz wypełzł na środek pokoju i nic a nic przy tym się nie darł :-D bo zwykle jednemu "kroczkowi" towarzyszu mnóstwo wrzasku i płaczu :baffled:

Muńka gratuluję ząbka!!!! Rozumiem że sukienka już jest Twoja :)))))

zaza gratuluję cichego pełzania :))))

Iwon sto latek dla Julka!!!!

Wczoraj skończyła mi się melisa i nocka znow zarwana bo od 1 do 5 latalam z sypialni do pokoju Szymka co 20 minut. Ale o dziwo nie jestem spiaca. Moze dzis skocze do Janek.

Muńka kto zobaczył?;-)
Gratki dla Gabi:-)

hhehehe, dobre pytanie :-D u nas takie akcje zawsze kończą się podobnie: ja mówię, że ja, a S mówi, że on :-D Od 11 lat spieramy się kto kogo pierwszy pocałował :-D
Stwierdziliśmy, że i mi przyda się nowa sukienka i jemu nowe spodnie!!! A ząbek był już lekko widoczny wczoraj, ale dziś zadźwięczał pod łyżeczką!

i chciałam się pochwalić, że Sergiusz dzisiaj pierwszy raz wypełzł na środek pokoju i nic a nic przy tym się nie darł :-D bo zwykle jednemu "kroczkowi" towarzyszu mnóstwo wrzasku i płaczu :baffled:

przyzwyczaja się chłopak ;-)

W Weltbildzie są duże wyprzedaże między innymi niektórych zabawek:

http://www.weltbild.pl/vtech

Ostatnia edycja:
Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków którym sie należy. I najlepszego.
Nie wiem kiedy wy macie czas tyle pisać przy tych maluszkach Ja po prostu padam po całym dniu z Kubulkiem bo to tylko na rece i kierunek wskazuje raczkować nie pełzać nie bo na brzuszek to nie ma mowy żeby sie położyć.

Poszliśmy na szczepienie a oni że w poniedziałki dzień nieszczepienny bo chorych w gabinecie szczepień przyjmują no az sie we mnie zagotowało jak to w gabinecie szczepien. Przecież zarazki w ciągu nocy nie wyjdą sobie na spacer zeby dać wolny gabinet maluszkom do szczepień.
:angry:

Josie nie klnie ale kucharce nie wyszły placki ziemniaczane bo chciała szybko i wrzuciła do thermomixa a nie starla na tarce.

Musimy iść na spacer a znów mi się nie chce...

reklama
Iwon/Julek- sto lat!!! slodziaku :tak:
Munka/Gabrysia- gratulujemy pierwszego zabka, babcie sie uciesza :-)

Josie- mi tez sie czasem zdarzy cos podkrasc, on zawsze cos ma w portfelu a ja zawsze oszczedzam :-D:-D
:)

Do góry