reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Julku Julku żyj nam sto lat:-):-):-)
Muńka kto zobaczył?;-)
Gratki dla Gabi:-)
Macku byłoby fajnie częściej niz raz w tyg. do takiego lasu...
Występy trwały jakąś godzinę. Bez bólu bo z uśmiechem i lekkim marudzeniem na zmianę.
Muńka kto zobaczył?;-)
Macku byłoby fajnie częściej niz raz w tyg. do takiego lasu...
Występy trwały jakąś godzinę. Bez bólu bo z uśmiechem i lekkim marudzeniem na zmianę.
zaza26
Iwon widzisz jaka ze mnie trąba, tak ładnie się przypominasz, a ja i tak zapomniałam 
WSZYSTKIEGO NAJ DLA JULKA!!!!
Muńka gratuluję ząbka - super dzień na pierwszy ząbek
dziękuję za wsparcie
i chciałam się pochwalić, że Sergiusz dzisiaj pierwszy raz wypełzł na środek pokoju i nic a nic przy tym się nie darł
bo zwykle jednemu "kroczkowi" towarzyszu mnóstwo wrzasku i płaczu 
WSZYSTKIEGO NAJ DLA JULKA!!!!
Muńka gratuluję ząbka - super dzień na pierwszy ząbek
dziękuję za wsparcie
i chciałam się pochwalić, że Sergiusz dzisiaj pierwszy raz wypełzł na środek pokoju i nic a nic przy tym się nie darł
bo zwykle jednemu "kroczkowi" towarzyszu mnóstwo wrzasku i płaczu 
Muńka gratuluję ząbka!!!! Rozumiem że sukienka już jest Twoja
))))
zaza gratuluję cichego pełzania
)))
Iwon sto latek dla Julka!!!!
Wczoraj skończyła mi się melisa i nocka znow zarwana bo od 1 do 5 latalam z sypialni do pokoju Szymka co 20 minut. Ale o dziwo nie jestem spiaca. Moze dzis skocze do Janek.
zaza gratuluję cichego pełzania
Iwon sto latek dla Julka!!!!
Wczoraj skończyła mi się melisa i nocka znow zarwana bo od 1 do 5 latalam z sypialni do pokoju Szymka co 20 minut. Ale o dziwo nie jestem spiaca. Moze dzis skocze do Janek.
Muńka kto zobaczył?;-)
hhehehe, dobre pytanie
u nas takie akcje zawsze kończą się podobnie: ja mówię, że ja, a S mówi, że on
Od 11 lat spieramy się kto kogo pierwszy pocałował 
Stwierdziliśmy, że i mi przyda się nowa sukienka i jemu nowe spodnie!!! A ząbek był już lekko widoczny wczoraj, ale dziś zadźwięczał pod łyżeczką!
i chciałam się pochwalić, że Sergiusz dzisiaj pierwszy raz wypełzł na środek pokoju i nic a nic przy tym się nie darłbo zwykle jednemu "kroczkowi" towarzyszu mnóstwo wrzasku i płaczu
![]()
przyzwyczaja się chłopak ;-)
W Weltbildzie są duże wyprzedaże między innymi niektórych zabawek:
http://www.weltbild.pl/vtech
Ostatnia edycja:
katrina115
Potrójna Mama
hello z rana
Iwon - najtrudniejszą z możliwych - odstawić słodycze (prawie niemożliwe).
Iwon - najtrudniejszą z możliwych - odstawić słodycze (prawie niemożliwe).
Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków którym sie należy. I najlepszego.
Nie wiem kiedy wy macie czas tyle pisać przy tych maluszkach Ja po prostu padam po całym dniu z Kubulkiem bo to tylko na rece i kierunek wskazuje raczkować nie pełzać nie bo na brzuszek to nie ma mowy żeby sie położyć.
Poszliśmy na szczepienie a oni że w poniedziałki dzień nieszczepienny bo chorych w gabinecie szczepień przyjmują no az sie we mnie zagotowało jak to w gabinecie szczepien. Przecież zarazki w ciągu nocy nie wyjdą sobie na spacer zeby dać wolny gabinet maluszkom do szczepień.
Nie wiem kiedy wy macie czas tyle pisać przy tych maluszkach Ja po prostu padam po całym dniu z Kubulkiem bo to tylko na rece i kierunek wskazuje raczkować nie pełzać nie bo na brzuszek to nie ma mowy żeby sie położyć.
Poszliśmy na szczepienie a oni że w poniedziałki dzień nieszczepienny bo chorych w gabinecie szczepień przyjmują no az sie we mnie zagotowało jak to w gabinecie szczepien. Przecież zarazki w ciągu nocy nie wyjdą sobie na spacer zeby dać wolny gabinet maluszkom do szczepień.

MsMickey
Josie nie klnie ale kucharce nie wyszły placki ziemniaczane bo chciała szybko i wrzuciła do thermomixa a nie starla na tarce.
Musimy iść na spacer a znów mi się nie chce...
Musimy iść na spacer a znów mi się nie chce...
reklama