reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Sunshine jak to dobrze z nie jestem sama z tym podkradaniem:-)

Rysica super ze pralka naprawiona tanim kosztem!

Aga trzymam kciuki na pewno nie bedzie bardzo bolalo

Janek nauczyl sie dzieluc jedzeniem. Jak ma chrupka w rece a ja otwieram buzie i mowie aaaaa to on mi go daje z radoscia na twarzy. Cudne to!
moja tez sie dzieli jedzeniem i zabawkami :tak: jak ma gryzaka to tez mi daje pogryzc :-D slodki to :tak:

Munka- moj Pe tez sie smieje z mlodej ze breakdance tanczy, pewnie do czasu az zaskocza o co chodzi z tym raczkowaniem:-D
Mlodak- na fb wrzucilam filmik jak Aurelka bawi sie garnuszkiem to moze przekonasz sie do kupna :-)(bo chyba Ty sie zastanawialas czy kupic?)

Dzwonilam do mojej babci zlozyc zyczenia i nie obeszlo sie bez ponaglania, ze mloda powinna juz siedziec i moze powinnam wniesc wozek na gore i ja wsadzac zeby sie raczkami lapala i cwiczyla :confused2: i nie dociera, ze ma jeszcze czas.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzwonilam do mojej babci zlozyc zyczenia i nie obeszlo sie bez ponaglania, ze mloda powinna juz siedziec i moze powinnam wniesc wozek na gore i ja wsadzac zeby sie raczkami lapala i cwiczyla :confused2: i nie dociera, ze ma jeszcze czas.

hehehe, dobre :-D A ja przed chwilą dzwoniłam do swojej i jak dowiedziała się, że Gabi wyszedł pierwszy ząbek, to powiedziała, że właśnie dziś o tym myślała i martwiła się, że G już ma ponad 7 miesięcy, a zębów brak :-D:-D

Munka- ach te babcie :rolleyes2:ale i tak sa kochane :tak:

:tak::tak:

Kurcze, G ładnie zasnęła, wydudlała 200ml kachy, ale niedawno się obudziła i płacze...Nie wygląda to na brzuszek, ani na zęby, tylko na chęć dołączenia do nas i powariowania trochę:-) Mężulek z nią został i zobaczymy co tego wyniknie. Póki co cisza...

Maz sie nie zorientowal, chyba przestane chodzic do bankomatu hihihihihi

Maly juz smacznie spi. Oby znow bez pobudek. Od weekendu robie mu 2 drzemki dziennie zamiast 3 i chyba sie to sprawdza. Dzis spal w poludnie na spacerze z niania 40 min a pozniej ze mna od 15.30 do 17. I uspilam go w 5 minut (oczywiscie na sobie w lozku bo to najlepiej dziala ostatnio jak trzymam go brzuszkiem do brzuszka i sie kolysze lekko), pomialczal troszke ale wycia nie bylo. No wiec moze po prostu mam dziecko malo-spiace.

Tesciowa dzis przyslala rano smsa ze babcia i dziadek sla buziaki dla wnuczka.... czyzby sie dopominala?:baffled:

Czy u was tez taka szklanka?!? Bylam na poczcie i normalnie myslalam ze nie dojde! na chodnikach lodowisko, nawet snieg na trawie pokryty grubym lodem tak ze nie lamie sie jak sie po nim idzie! Ludzie normalnie mnie po drodze pytali czy tam gdzie szlam sie da przejsc:-D:szok::-D

Muńka-wy spieracie się kto kogo całował a u nas jest wojna o kolor auta, które mieliśmy 8 lat temu, bo mój FACET najlepiej zna się na kolorach;-) GRATULUJĘ ZĄBKA

Iwon-
sto lat dla Julka. Hmmm... jak do niego mówicie? Mój jest Król Julian, Pyza Beza i hmmm jeszcze bym coś wymyśliła.

Josie-
ja się zawsze częstuję jak jest czym:tak:

Mamy 3 ząbek ! :D Właściwie pół :p Bo pół jeszcze jest za resztką dziąsła ale do rana się przebije ;) Lewa dolna dwójka :) Muńka - Monika chyba pozazdrościła Gabi ząbka na Dzień Babci :D
Zaraz Was poczytam :)

Maz sie nie zorientowal, chyba przestane chodzic do bankomatu hihihihihi

Maly juz smacznie spi. Oby znow bez pobudek. Od weekendu robie mu 2 drzemki dziennie zamiast 3 i chyba sie to sprawdza. Dzis spal w poludnie na spacerze z niania 40 min a pozniej ze mna od 15.30 do 17. I uspilam go w 5 minut (oczywiscie na sobie w lozku bo to najlepiej dziala ostatnio jak trzymam go brzuszkiem do brzuszka i sie kolysze lekko), pomialczal troszke ale wycia nie bylo. No wiec moze po prostu mam dziecko malo-spiace.

Tesciowa dzis przyslala rano smsa ze babcia i dziadek sla buziaki dla wnuczka.... czyzby sie dopominala?:baffled:

Czy u was tez taka szklanka?!? Bylam na poczcie i normalnie myslalam ze nie dojde! na chodnikach lodowisko, nawet snieg na trawie pokryty grubym lodem tak ze nie lamie sie jak sie po nim idzie! Ludzie normalnie mnie po drodze pytali czy tam gdzie szlam sie da przejsc:-D:szok::-D

dziś głowy z domu nie wystawiłam, więc nie wiem, ale mężulek mówi, że zima na całego:-)

Ale tu dziś cisza!! czyżby wszystkie dzieciaczki zrobiły sobie pobudkę tak, jak moja G?? dopiero udało się ją okiełznać po tym, jak się obudziła...Pierwszy raz taką akcje mieliśmy długą. O kurcze, znów ją słyszę:szok:

Rysica - :-D gratulacje!

Wiecie co, dzisiaj obejrzałam rodzinkę.pl i stwierdzam, że ten serial jest trochę beznadziejny. Drą się na te dzieciaki i dzisiaj Kożuchowska pokazała jednemu ze swoich synów środkowy palec...

Ostatnia edycja:
Hej,

czy jest jeszcze jakiś bąbel bez zębów, czy tylko mojemu się nie spieszy? Mam się martwić? :sorry:

Rysica to Ci się mała rozpełzała :-)
25 zeta za naprawę pralki, to faktycznie niewiele. Kurcze, moja ma już 9 lat, tylko czekać aż się staruszka sypnie :rolleyes2:

Kifsi gratulacje dla Wiktorka :-) Tak rzadko wpadasz, że zapomniałam :sorry: Mnie też bolą ręce, tyle że w nadgarstkach i przy kciuku. Wkurza mnie to, bo mam nawet problem z odkręceniem słoika i swobodnymi ruchami. Podejrzewam, że to od noszenia małego.

Aga
i jak było u chirurga?

Josie
czyli Jasiek uczy się dobrych manier od małego ;)

Muńka
śmiesznie opisałaś ten breakdance Gabi, wyobraźnia mi się włączyła :-D

Pamka
my na małego mówimy Julek alb dedek (w zasadzie nie wiem, czemu to drugie określenie, starszak tak na niego wołał i już tak zostało ;-)) Ja też często mówię o nim mój królian (od król i Julian, hihi). No i oczywiście jest też po prostu bąblem :-)

reklama
hej laski :-)
u nas nocka po podróży beznadziejna a że w tamtą stronę było to samo no to albo zbieg okoliczności albo Misia tak na podróż reaguje :baffled: ostatecznie spaliśmy dziś we troje :sorry: chyba pierwszy raz :eek: za to pierwszą drzemkę przedłużyła sobie do około 2h :crazy: a my to co???
gratuluję ząbków, kolejnych ukończonych miesięcy, raczkowań, kroczków, gadania, obrotów itp. i wszystkiego co mnie ominęło :tak:
dla zainteresowanych - u nas zębów brak, Misia nadal sama nie siada choć jak ją posadzimy to super stabilnie siedzi, nie raczkuje bo nie wpadła na to żeby przebierać łapkami więc tylko się buja na czworaka, za to lubi od kilku dni gadać "bababababababadadadadadada" itp.
ja się jutro wybieram na wyprzedaże tyle że głównie dla Kropki bo przecież nie będę kupować nic sobie na ten wstrętny brzuch i tyłek :zawstydzona/y:

Do góry