reklama
No i duuupppppaaaaaaaaaaaaaa :--
-( Mlodek zeszlo na oskrzela
Wlsnie wrocilam od lekarza, dostala inhalator i spray taki co sie daje na astme
Mam nadzieje, ze pomoze bo biedna spac w nocy nie moze ii musze ja w nocy przekladac do bujaczki bo inaczej sie krztusi flegma
![]()
łłoooooj....
to duuuuuużo zdrowia!!!Padłam przed chwilą
zapewne każda z Was wie, jak wygląda pies goniący swój ogon, właśnie Gabi goniła swoją nogę!!!!
na początku nie wiedziałam ,czemu ona się tak w kółko kręci i dopiero potem zajarzyłam, jak zaczęła się wukrzać
agaundpestka
Fanka BB :)
Padłam przed chwilązapewne każda z Was wie, jak wygląda pies goniący swój ogon, właśnie Gabi goniła swoją nogę!!!!
na początku nie wiedziałam ,czemu ona się tak w kółko kręci i dopiero potem zajarzyłam, jak zaczęła się wukrzać
![]()
To przebij Gabi piątala od Antka, bo ja dziś z mamuśką mało, ze śmiechu się nie posikałyśmy, bo A robił to samo
Witam się i ja :-)
My już po spacerku ( pierwszy raz w spacerówce, nice, nice :-)), no i obiadku.
Iwon - wzięłaś kobito na swoje barki sporo!! :-) musisz trochę odpoczywać, bo się zamęczysz.
Super, że dieta przynosi rezultaty!
potrzaskaj jeszcze emoty, bo ja nie do końca rozumiem Twój dobry humor!!!!!!!!!!!
woooww 6 kg, piękny spadek wagi!!!
suuuuper!!!!
normalnie szalejecie laseczki z tymi dietami i ćwiczeniami!!! :-)
Ja zabieram się za ćwiczenia po @, której nadal nie majak przyjdzie w środę, to się załamię!!!
W Złotych Tarasach w kawiarni FRAGOLA, ale nie wiem o której. Jedź po prostu na dworzec centralny.
zdrówka!!!
mlodak - czy w Sony Xperia J jest latarka?? i który lepiej trzyma baterię, Sony czy Samsung Galaxy 3 ???
Nie ma latarki, ale można ją pobrać ze sklepu Play (ja to zrobiłam i jest ok.)
Samsung Galaxy III I9300 ma zaj...stą baterię (2100mAh), ale też duży wyświetlacz. Trzyma orientacyjnie tak jak sony (1750mAh). Mi soniak wytrzymuje ok 3 dni, na początku max 2 dni bo wiadomo że się nim bawiłam.
A jeśli chodzi o samsunga galaxy sIII mini I8190 to bateria gorsza niż w galaxy I9300 i sony bo tylko 150mAh.
No i duuupppppaaaaaaaaaaaaaa :--
-( Mlodek zeszlo na oskrzela
Wlsnie wrocilam od lekarza, dostala inhalator i spray taki co sie daje na astme
Mam nadzieje, ze pomoze bo biedna spac w nocy nie moze ii musze ja w nocy przekladac do bujaczki bo inaczej sie krztusi flegma
:-(
A moj Pe wyjechal na 3 dni w delegacje wraca na tlusty czwartek i oczekuje paczkowKupic czy smazyc
![]()
Super ze Kubus jest taki dzielny i kciukasy za mamusie aby tez sie dzielnie trzymala![]()
nie bedzie latwo sie odzwyczaic![]()
Gratulacje dla Gosiaczka![]()
Gratulacje widac dzialaale jak Ty dajesz to wszytsko zrobic? wlasnie obejrzalam filmik masakra
podziwiam
![]()
Iwon- dziewczyno chcesz sie wykonczyc? odsprzedaj czesc obowiazkow mezulkowi to nie bedziesz taka zestresowananoooooo i oczywiscie gratulacje ze zrzucenia KG :-)
![]()
Munka- zdrowkaja tez dalej czekam na @ a to PMS mnie wykonczy
![]()
Kasia.natka- glosik oddany![]()
Aylin- ale fajnie masz..... w grupie zawsze razniej i smazyc i jesc![]()
Mlodak- ja tez sie nie odchudzam tylko jeeemmm :-):-):-)
Butterfly- 6kg WOW gratki![]()
Wczoraj byl u mnie szef z zona i kolesiem z Hiszpanii na obiedzie POLSKIM tyle tego narobilam i praiw nic nie zostalao jeszcze karpatka poszla w Take awaychyba smakowalo
![]()
![]()
No to się cieszę, że nie jestem jedyna. Bo gdybym jeszcze do tego masakrycznego niewyspania i zmęczenia dołożyła odchudzanie to bym chyba nie dała rady z łóżka się zwlec rano.
Młodak a co sądzisz o sony xperia U? Bo taki firmowy mam dostac?
Zaza - ja zaczynam dziś bo meza nie maale nie martw sie - dieta po tłustej sobocie dopiero
Bardzo podobny wizualnie do sony xperia J tyle, że ma mniejszą baterię i wyświetlacz nie jest Amoled oraz jest mniejszy. Sądzę, że fajny telefonik (bb z niego będzie działało na 100%
Bardzo podobny wizualnie do sony xperia J tyle, że ma mniejszą baterię i wyświetlacz nie jest Amoled oraz jest mniejszy. Sądzę, że fajny telefonik (bb z niego będzie działało na 100%) tyle, że nie ma wejścia na kartę pamięci. ma za to sporą pamięć wewnętrzną - ta dostępna dla użytkownika to 4GB.
no i to przecież jest najważniejsze
To przebij Gabi piątala od Antka, bo ja dziś z mamuśką mało, ze śmiechu się nie posikałyśmy, bo A robił to samo![]()

hehehe piąteczka!!Nie ma latarki, ale można ją pobrać ze sklepu Play (ja to zrobiłam i jest ok.)
Samsung Galaxy III I9300 ma zaj...stą baterię (2100mAh), ale też duży wyświetlacz. Trzyma orientacyjnie tak jak sony (1750mAh). Mi soniak wytrzymuje ok 3 dni, na początku max 2 dni bo wiadomo że się nim bawiłam.
A jeśli chodzi o samsunga galaxy sIII mini I8190 to bateria gorsza niż w galaxy I9300 i sony bo tylko 150mAh.
no, to fajno. W takim razie zdecyduję się na Soniacza chyba :-)
Bardzo podobny wizualnie do sony xperia J tyle, że ma mniejszą baterię i wyświetlacz nie jest Amoled oraz jest mniejszy. Sądzę, że fajny telefonik (bb z niego będzie działało na 100%) tyle, że nie ma wejścia na kartę pamięci. ma za to sporą pamięć wewnętrzną - ta dostępna dla użytkownika to 4GB.
no i to przecież jest najważniejsze![]()
hahahahahahahah

katrina115
Potrójna Mama
hatszept - no to wszystkiego naj dla naszych 8-miesięczniaków!!!
reklama
claudette
Fanka BB :)
Wy tu o dietach a ja się zajadam muffinkami właśnie i aż mi głupio
Ale gratuluję Wam samozaparcia i spadków wagi i trzymam kciuki, żeby nie było efektów jojo ;-)
A znalazłam dziś przypadkiem powód wczorajszej niechęci do spania i nocnego marudzenia - następnego ząbka - dolna dwójeczka
Rysica naprawdę w 9dni poszło 7,5cm? W szoku jestem...
Iwon wrzuć na luz, czasem perfekcja nie wskazana! Nie można być wciąż doskonałym - pomyśl trochę o sobie też, a nie tylko o innych!
Ale gratuluję Wam samozaparcia i spadków wagi i trzymam kciuki, żeby nie było efektów jojo ;-)A znalazłam dziś przypadkiem powód wczorajszej niechęci do spania i nocnego marudzenia - następnego ząbka - dolna dwójeczka

Rysica naprawdę w 9dni poszło 7,5cm? W szoku jestem...

Iwon wrzuć na luz, czasem perfekcja nie wskazana! Nie można być wciąż doskonałym - pomyśl trochę o sobie też, a nie tylko o innych!