reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Pamka wspolczuje!!!
ja mialam taki atak jak twoj Julek tuz przed ciaza i do dzis nie wiem po czym to bylo. Cos trasznego, czulam sie jakbym miala dostac zawalu zaraz...
No a wlasnie dzis pisalam ze moj chyba tez ma alergie na pylki :sad:

reklama
Helloł!
Dawno mnie nie było no ale wiecie... wiosna przyszła i trza wykorzystywać każdą chwilę na spacer:-D

Kasiek- myślałam, że jakimiś perfumami się raczysz:-D
to chyba do mnie????????????

Wspolczuje przezyc.
Ja narazie jajecznicy nie daje, bo przy testach alergicznych najwieksze miano wyszlo wlasnie przy bialku jajka kurzego:-(

Munka fajne te instrumenty, halasu bedzie co niemiara. Moi dostali kiedys caly zestaw od jakiejs ciotki, i zabawa jest przednia. Glowa peka.

Ostatnia edycja:
munka ryzykowne te twoje prezenty :laugh2::laugh2::laugh2: ja mojemu dalam dzis do zabawy pokrywke i po 40 sekundach juz blagalam zeby ja oddal....

hahahaha, miałam podobnie z małym garnuszkiem, jak chciałam dokończyć mycie naczyń i dałam jej żeby się pobawiła. Umyłam dwie szklanki i dałam za wygraną !! :-D:-D

Pamka współczuje przeżyć! Ja robiłam młodej testy ige i igg. Alergii na nic nie ma (ige), a miała jedynie nietolerancję (igg) na mleko krowie (kozie mogła pić) i białko jaja kurzego (jadła przepiórcze). Na szczęście nietolerancja już minęła i je produkty z krowiego mleka, ale jajka całe dalej podaję tylko przepiórcze, a z kury samo żółtko.

hej.
kończe dzin z tonikiem i spadam spać. Miałam sie wyspac jak meza nie bedzie i jak zwykle dupa wyszła.

Moja jajecznice wcina i nic jej nie jest.

Aylin, te buciki są śliczne, ale bardzo niepraktyczne dla małej nóżki. Miałam takie dla Hani. Nie trzymają piętki, w ogóle nie nadają się do chodzenia. Jedynie co, to można je zakładać do wózka, jak dziecko jeszcze nie chodzi, ale to wszystko.

mojej w ogóle nie trzymają - byłam dzis zmierzyc i sa tak ze 2 cm za duze z każdej strony..... eh szkoda bo mi sie podobały.

Nawet glupie skarpetki podbite gumą sa na nia za duze za długie i za szerokie.... masakra z tymi mikrostupkami. Wy piszecie o rozmiarach 21-22 a na moja 18 za duze.....

Ide wladować pranie do pralki, skończyć oglądać gre o tron poczytac intruza i przed pólnoca pójde spac moze....

Dobranoc

No kochana Wy chyba oszalałyście tyle dzisiaj pisać!!!
Ja nie mogę z A w domu przebywać :wściekła/y: drze się niemiłosiernie i mam wrażenie, ze zapuka do mnie ktoś z opieki lub policja :rofl2:nie moge go na chwile z rąk puścić, a jeszcze tydzień temu tak się ładnie bawił. Więc Spędzamy od 9-10tej do 13:30 i od 16-19:30 na dworze.
Dziś pierwszy raz go przesadziłam do spacerówki tyłem i chyba mu się podobało :)
Co do ciuchów to mamy całe zatrzęsienie któe dostał i teoretycznie nic by nie potrzebował poza butami, ale jak idę do sklepu to nie mogę czasami się oprzeć :D

Iwon najlepszego dla Julka!!

Andzia całe szczęście, ze sobe nogi nie złamałaś i małemu nic się nie stało.

"Wrocławianki", a może po prostu jakiś park jak będzie ładna pogoda lub Cafe Inspiracje - co w kawiarni? ?? Gdybym miała ogródek to bym Was do siebie zaprosiła :D

Kasiekz cieszę się, ze w zoo się Poli podobało :)

Muńka fajne pomysły :)

Zaza nie daj się teściowej!!!

Pamka współczuję przeżyć i stresów.

Josie wiem, ze miałam Ci coś odpisać, ale zapomniałam :D i reszte też przepraszam, ale skleroza o tej porze mnie bierze :D

Idę pranie powiesić i poprasować.

Ostatnia edycja:
poczytałam Was i .... nie pamiętam już co komu chciałam napisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

100 lat i buziaki dla następnych 10-cio miesięczniaków!!!!

Mam pytanko - co byście zrobiły na ciepło na przyjęcie urodzinowe?????

reklama
Do góry