reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Brak weny dopadl i mnie. Jakis spadek nastroju... A obiecywali, ze jak sie cwiczy, to nastroj lepszy :dry: Cwicze codziennie, a nowe zakwasy uswiadamiaja mnie o istnieniu roznych dziwnych miesni (np pod lopatkami, wewnetrzna strona przedramion). Chce w koncu zdrowo zrzucic ten nadmiar kilosow i przestac czuc sie jak tucznik :-( To chyba przez to jakis dolek mnie dopadl.

Fajnie, ze jestescie dziolszki.

oj ja tez na siebie patrzeć nie mogę. A ze za diete kiepsko mi sie zabrać to zabrałam się za zwiekszenie aktywności fizycznej. Czyli do pracy i z pracy na rowerze i po południu 4 km spacerku z wózeczkiem.

A jaki masz, bo przegapiłam.

Moja radosc z fotelika nie trwała długo :( A wczoraj spał więc naszykowałam wszystko na wycieczkę i co gdy chciałam zamontować na mamuśki rower okazało się, ze nie pasuje na jej ramę- bagażnik i d... z wycieczki :(

no i sie napisałam znowu ciociuuuuuuuuuuu

romer comfort
f-roemer-jockey-comfort.jpg

A dlaczego nie pasuje? U mnie też ten takie element w środku nie pasował ale gość nam w serwisie podpowiedział rozwiąznie i mam zamontowany już.

a jeżeli chodzi o szczepionkę to nie wiem przed żadną się tak nie bałam jak przed tą :-:)szok:

oj i ja również....

A w ogóle to spanie - w opini mojego dziecia - jest dla mięczaków. Od 2 dni udaje nam się ją uspić około 22. Od 21 ledwo na oczy patrzy - ale nie zaśnie.
Wstaje róznie - dziś o 7

Załączniki

• f-roemer-jockey-comfort.jpg
    f-roemer-jockey-comfort.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

dzisiaj juz trochę lepiej :tak: Wojtkowi na szczęście dopisuje humorek :tak:
Ale oczka jeszcze ropieja niestety :(

Niespodzianka życzę poprawy humoru i wcale nie wygladasz jak tucznik ;-)

Aga moze Kuba i Antos sie "dogadają" ;-) tak to juz jest miedzy dziećmi, ja coś o tym wiem :)

Munka mam nadzieje, ze z nadgarstkiem bedzie wszystko w porządku i obejdzie sie bez zabiegu.

Sunshine gratulacje dla Aurelki :tak:

Macku moj tez lubi stać w wannie :tak: Fakt, jak sie zacznie bawić zabawka to posiedzi trochę. Ale stanie jednak najbardziej lubi, ale wtedy łatwo mi umyć pupke, nóżki wiec spoko :)

Widzę, że już trzecia osoba zachwala Emolium Krem Specjalny. A w naszym przypadku okazał się do d...Kompletnie nie działał, nie radził sobie z żadną córci wysypką i w ogóle nie nawilżał moich suchych rąk (od ramion począwszy).
Przy skazie lub przy jakiejkolwiek wysypce używam Oilatum Soft i wszystko błyskawicznie znika i w naszym przypadku najlepiej nawilża:)

Moja tylko po pneumokokach ma zawsze na drugi dzień prawie 40C. Przechodzi dopiero po nocce.

O proszę dowiedziałam się, że nie każdy fotelik pasuje na każdy rower...

Kasiekz no ja o Oilatum soft nic dobrego nie mogę powiedzieć. Zupelnie zadnej poprawy po smarowaniu nawet 5 razy dziennie a emolium 2 razy wystarczylo. Jak widać ja każdego dziala coś innego.

Hej Dziewczyny:-)
lecimy za chwilę do Ł więc szykowalam od rana... ogarniajac przy tym G oczywiście ;-)
chciałam drugą drzemkę w samochodzie ale Pe jeszcze nie ma a G już śpi. No nic, trzeba będzie zabawiac ;-)

Aga może faktycznie jeszcze da się zamontować... a jeśli nie to używany rower kup pod fotelik;-)

Pola zdrowka &&&&

Iwon jak młody lepiej ?

Mlodak uściski i nie daj się dyktatowi ;-)

G w wannie siedzi z zabawkami, a i tak wstaje co parę minut. i stoi. Też wykorzystuję na mycie pupki/pipki :p

G w nocy obudziła się zadowolona ok 2 (właśnie szlam spać) i postala trochę w lozeczku, pogadala, posmiala się do pięt Pe (miała pod nosem) ... pojadla i poszła spać:p obaw mieliśmy niezły:-)

Aurelko sciskam i całuję :-)

hmmm jak moj stanie w wannie to nie ma sily zeby mu cokolwiek umyc bo ma poslady spiete i stoi jakby na bacznosc

WEEEEEEKEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Msmickey dzięki, mały trochę lepiej, bo już tak nie gorączkuje. Za to niestety dostał wysypkę po tym antybiotyku :baffled: W ulotce jest napisane, że taki objaw często występuje i że odstawić trzeba tylko wtedy, kiedy są obrzęki czy duża biegunka, ale i tak nie wiem czy jechać do lekarki czy dać na wstrzymanie :dry:

A tak w ogóle, to pogoda piękna za oknem, a my się kisimy w domu, buuuu...

Witajcie

A ja byłam dzisiaj na kontroli, coś jest nie tak :-(

W poniedziałek idę do szpitala, bede miala tomografię i coś tam jeszcze. Mam powiększone węzły i nerkę... :-(

reklama
Do góry