reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aylin szacun. Torcik przecudny :)

Muńka życzę aby Gabrysi przeszły szybko te pobudki o 4 rano.
A swoją drogą to ciekawe co ja bym zrobiła na Twoim miejscu. Nie wyobrażam sobie o tej porze szykować kaszke, wsadzac małegodo krzeselka i karmić go lyzeczka.

Pytanko - czy któraś z Was kupuje kaszki zbożowe Nestle? Jak dla mnie koszmar. Po dodaniu do mleka robią się grudki i tylko blender pomaga. Wkurzam się co rano na maksa bo szykowanie kaszki trwa 15 minut. I potem muszę podgrzac w mikrofali bo jest już zimna.

Ja też sobie nie wyobrażam gdybym miała ją sadzać do krzesełka i dawać łyżeczką... daje jej mleko z butli.
Kupuję nestle 5 zbóż, jest pyszna i łatwo daje się rozmieszać.

aaaaa dotarł wózek!! aż boję się otworzyć i zobaczyć, jak wygląda kolorystycznie na żywo!

reklama
Munka kolor mu sie nie zmieni - otwieraj:tak: Co do wstawania na mleko, nie chce krakac, ale moj Adi wstawal tak do 3 roku zycia, dopoki mu butli calkiem nie odstawilam.

Aylin sliczne torciki.

Mlodak ja kupuje i robi sie tak jak woda jest za zimna lub za goraca. Wniosek - woda musi byc letnia:-)

Aylin ty mistrzu!!! Ukłony:))) BOSKI

Mlodak ja kupuje na necie hurtem kaszki holle i robię z wodą zimną prosto z butelki lub też z ciepłą i nigdy nie ma grudek, więc polecam skosztować:) Bezcukrowe i bez innych dodatków - również zbożowe, musli, jaglane itd.

Muńka tego właśnie się boję, bo moja nie toleruje butelki - tylko łyżkę. Dlatego karmię cycem, bo nie wiem co zrobiłabym w nocy jakby obudziła się głodna:/

Andzia miałam kiedyś pytać i zapomniałam. W nocy młody dużo cyckuje? Moja ostatnio przesadza!

Ja mistrzem jak Aylin nie jestem i tort dla gości piekła moja kuzynka (ja zrobiłam dla Poli osobny). Polki ulubiona świnka Peppa. Ludziki marcepanowe - pyszne do zjedzenia:)
CIMG4468 (768x1024).jpgCIMG4473 (1024x768).jpg

Załączniki

• CIMG4468 (768x1024).jpg
    CIMG4468 (768x1024).jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 64
  • CIMG4473 (1024x768).jpg
    CIMG4473 (1024x768).jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
No to ja mieszać nie umiem. Robiłam zgodnie z przepisem temperatura 40 stopni i dupa.

dwa razy w lewo raz w prawo i tak do skutku:-D;-)
dziwne:baffled:

Kasiek - ostatnio coraz mniej. Przed spaniem sporo wyciaga, potem ok. 5:30 - 6:00 tez sporo. Czasami jeszcze budzi sie w nocy ( 1 gora 2 i nie codziennie)zeby pocyckac,ale to raczej bierze do buzi i zasypia i nie ssie.
Nie zaczailam. Ten tort na zdjeciu robials Ty czy kuzynka? Jest sliczny

Ostatnia edycja:
Munka kolor mu sie nie zmieni - otwieraj:tak: Co do wstawania na mleko, nie chce krakac, ale moj Adi wstawal tak do 3 roku zycia, dopoki mu butli calkiem nie odstawilam.

bałam się o kolor, bo wózek MsMickey ma inny kolor niż pokazany w necie, ale brąz jest taki sam :-)

Muńka tego właśnie się boję, bo moja nie toleruje butelki - tylko łyżkę. Dlatego karmię cycem, bo nie wiem co zrobiłabym w nocy jakby obudziła się głodna:/

a kiedy zamierzasz skończyć karmienie??

Wózio:

Zobacz załącznik 565399

miałam problem z założeniem budki, bo bardzo ciężko to szło, ale ogólnie spoko, jestem happy :-)
Nie wiem tylko, czy mogę z nim już wyjść, bo to prezent roczkowy od rodzinki ze strony męża.

Załączniki

• wozio.jpg
    wozio.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 56
  • wozio2.jpg
    wozio2.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Aylin ty mistrzu!!! Ukłony:))) BOSKI

Mlodak ja kupuje na necie hurtem kaszki holle i robię z wodą zimną prosto z butelki lub też z ciepłą i nigdy nie ma grudek, więc polecam skosztować:) Bezcukrowe i bez innych dodatków - również zbożowe, musli, jaglane itd.

Andzia miałam kiedyś pytać i zapomniałam. W nocy młody dużo cyckuje? Moja ostatnio przesadza!

Ja mistrzem jak Aylin nie jestem i tort dla gości piekła moja kuzynka (ja zrobiłam dla Poli osobny). Polki ulubiona świnka Peppa. Ludziki marcepanowe - pyszne do zjedzenia:)
Zobacz załącznik 565395Zobacz załącznik 565396

śliczny - ukłony w kierunku kuzynki. To juz wyższa szkoła (piętrowy!!!!!!!) ale do 10 urodzin moze osiągnę ten etap :p

Muńka - ja bym wyszła :)

Kasiekz ja kaszki Holle kupuję ale akurat w sklepie babka nie miała wiec kupiłam nestle z nadzieją że to poprzednie opakowanie było lewe ale jednak nie. Dziś już kupiłam Holle a nestle w kosz pójdzie bo nie będę się wkurzac.

Muńka wózek super. Ja bym nie wytrzymała i od razu smigala testować :)

Pytanie z innej beczki: czy ma któraś odkurzacz bezworkowy i jak się on sprawdza?

reklama
Młodak ja mam taki, ktory jest i na worek i na wode. Na wode zadko uzywam,bo nie chce mi sie pozniej tego plukac, ale powietrze jest na pewno swiezsze niz przy odkurzaniu z workiem.

Do góry