reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Josie nie kloc sie z mezem i tak masz racje :p

Iwon ja tez sie zastanawiam nad weselem ale chyba go zostawimy w domku z tesciowa :) choc pewnie wzielabym turystyczne i mogla polozyc i spalby do rana bo teraz tak wlasnie robi :) zasypia w 1 minute jak polozy sie go do lozeczka i spi do

reklama
Ostatnia edycja:
Josie ja dwa dni temu mialam ochote wziac rozwod, a dzis mam 5 rocznice slubu:) tak to jest ze musimy sie kochac i nienawidziec zeby nie bylo zbyt nudno:p

Aylin tez zrobie to kolorowe przykrycie torta na meza ur. A gdzie kupic barwniki?

Iwom moja spi na festynie przy orkiestrze, na weselu w wozku jak miala 4mies., no i na wszystkich imprezach w wozku obok. Ale u nas to rodzinne:)

Andzia jeju nie jestem sama! Ufff...moja tez mami cycek!

Odezwe sie wieczorem. Zobaczymy co powie lekarz ws.gruczolow...

Andzia dzięki wielkie zas tego krokodyla :-) A czcionka nadal jest jakaś inna :szok::sorry::sorry2::sorry2:
Ja widzę tego posta tak (nie zwracaj uwagi na treść ;-)):

test test ble ble test test lala ble
test blejhshy
jajajajaja

Andzia dzięki wielkie zas tego krokodyla :-) A czcionka nadal jest jakaś inna :szok::sorry::sorry2::sorry2:
Ja widzę tego posta tak (nie zwracaj uwagi na treść ;-)):

test test ble ble test test lala ble
test blejhshy
jajajajaja
czy to słowa jakiejś piosenki?????:-D;-)

Kasiek - ja rozwód z moim m biorę codziennie, ale straszy, ze mi dzieci zabierze:blink:i rezygnuję.

Ostatnia edycja:
Sto latek dla Wojtusia, Majki i Gabi :*

Josie kazda z nas ma takie chwile... niestety. Oby sie malz szybko zrehabilitowal.

Andzia polalam - slowa piosenki
:-D biorac pod uwage wspolczesna tworczosc brakuje tylko "uuu jeee" i "oł bejbe" Iwon czyzbys cwiczyla przed wystepem ;)

Iwon dzieki za wklejenie jadlospisu. Bedzie dla mnie inspiracja, bo troche sie zatrzymalam jedzeniowo. Tzn. wszystko takie monotonne - obiadek, deserek, mleko, kaszka, czasem cos innego... a przeciez nasze maluchy juz coraz wieksze i wiecej rzeczy moga jesc.

Hello Gerlz:-):-):-)

No i popadalo z rana. Jedziemy więc do Leborka pozwiedzac. Macie jakieś doświadczenia z tym miastem?

Wracając trochę: jesteście gienialne ;-) jak to słusznie zauważyła Zygmunta, całkowicie uspokoilam się w temacie majtania za ucho;-)

Gocha nauczyła się bić brawo:-):-):-) samiutka :-) i teraz, gdy coś zrobi, bije sobie brawo:-) lub mi wczoraj biła:-) słit;-)

Co do szczepień: u nas ciągle tylko pierwsza żółtaczka była. Teraz chcę jakąś następną ale muszę porozmawiać z pediatrą jak to rozplanowac.

Nowa kolezanko zagladaj do nas i odzywaj się :-):-):-) tu każdy jest trochę inny i właśnie fajnie:-) także no stres:-)

Josie super aligator i xylofon tej firmy też:-)

Uściski dla urodzinkowców:-):-):-):-)&&&&&&&&&&&

GABRYCHO!!! Przezylas już rok! To dużo - wytrzymać rok z Twoją mamą ... GRATULUJĘ :p:p:p Rosnij nam zdrowo, cała w usmiechach figlarnych - jak zawsze:-)

Zygmunto!!! Już roczek minął, łza się w oczku kręci;-) czas podsumowań, wspomnień... Jakieś wnioski, wrażenia?

cdn ...

No. Pisanej pod wpływem nagłej weny i wielkiej inspiracji. Tylko ucha sobie nie odcięłam ;-)

Niespodzianka weri fani :wink:

Andzia mój jak gadam o rozwodzie straszy, że "wszystkim wszystko powie" i "wszyscy" się dowiedzą jaka jestem :-D:-D:blink:

no i to Cię powstrzymuje przed złożeniem papierów rozwodowych???:-D;-) Boszeeeeeeee. Iwon co z Ciebie za kobieta ????:szok::baffled:
;-):blink::wink:

reklama
Do góry