reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
kurde czuję się jakaś taka zaniedbana :-:)-:)-(, nie mam kiedy iść do fryca ani do kosmetyczki kuźwa !!!!!!!!!!!!!!!!
dawaj Nataszkę do mnie i śmigaj do kosmetyczki i fryzjera ;-)
ja już z piwkiem - a ty?:-D

Muńka zdróweczka dla Gabi!!! a i Tobie by się chyba przydało... jak i kiedy ty się tak urządziłaś kochana??? teraz proszę mi się oszczędzać -zresztą sama wiesz najlepiej jak dbać o taki nadgarstek ;-)
a w jakieś konkretne okolice nad morze chcecie jechać? i kiedy?

Aga gratki dla Antka!!!

zaza ja już po piwku właśnie, wzięłam ostatniego łyka :-)

normalnie alkoholizm !!!!!!!!!!!!!

Wy dopiero siadacie do kompa jak ja już mam zamiar iść spać, moja mała śpi już od 19.45 !!!!

Ostatnia edycja:
zaza - nie fiem, nie pamiętam, żebym gdzieś, kiedyś, jakoś ostro przywaliła w coś ręką... ale może nie pamiętam i teraz przez obiciążenia związane z dźwiganiem Gabi zaczyna się to ujawniać... No nic, trza będzie nad tym popracować!!
Nad morze chcemy jechać od 12-tego lipca i myśleliśmy o okolicach na paśmie Dąbki - Sarbinowo, może Darłówko. Tylko my mamy wymagania, bo jedziemy z moją siorką jej mężem i synkiem, więc chcielibyśmy domek z dwiema sypialniami i pokojem dziennym, żeby dzieciaki spały osobno, a my żebyśmy mogli posiedzieć wieczorkiem i pogadać. Większość domków ma jedną sypialnie i salon, więc odpada. Najgorsze, że moja siora nawala i nie ma kiedy siąść przy kompie i razem ze mną czegoś poszukać. Dziś się umawiałyśmy i milczy :sorry:

Muńka a już myślałam, że może w sierpniu tak jak ja pojedziecie :(
sprawdzę w robocie czy nie mam jeszcze w zakładkach noclegów w Sarbinowie i Darłówku, bo brałam te miejscowości pod uwagę, te w domu niestety wykasowałam :/

nikt się nie wybiera nad morze koło 7-10 sierpnia???????????????????

my wakacje dopiero po 10 wrześnie bedziemy mieli. Mama dostała sanatorium wiec urlop musimy wziąć bo nie ma kto z tysiakiem zostać (tj ma - teściowa ale jakoś ja nie chce, lub awaryjnie sąsiadka się zadeklarowala. I ta opcja bardziej w gre wchodzi.) Ale na urlop i tak co roku we wrześniu jeżdzilismy. Wiec nam to pasi.

Tysia nie dostala się do żłobka. Jakoś mnie to nie martwi - szkoda troche bo ona dzieci lubi, i byłaby w grupie z córka mojej dobrej koleżanki. Ale moze zwolnia sie jeszcze miejsca do paździrnika/listopada

Laski w Apteczce macie moją recenzję produktów przeciw komarom:) Link: Apteczka

zaza
ja jadę od 3 do 11 sierpnia. Już mam wpłaconą zaliczkę tradycyjnie w Świnoujściu:) 200m do morza, apartamencik z kuchnią, z tarasu widok na park i plac zabaw pod budynkiem. Dookoła lasek, sarenki. W razie niepogody tani jak barszcz basen z kompleksem SPA. Najlepsza ryba jaką kiedykolwiek jedliśmy nad morzem i zero schodów na szeroką, piaszczystą plażę:) Polecam Apartamenty przy ul. Zdrojowej, ale ciężko już z miejscem. Odnośnie Sarbinowa to polecam Apartamenty Lido. Byłam z 3,5mies. Polą w apartamencie 89mkw (3 pokoje+salon) za ok. 110zł z pełnym wyżywieniem z Groupona. W tym roku ceny wyższe, ale może coś upolujecie w promocji:) Spokojna wiocha i ładna plaża. Darłówek dla dziecka polecam Wschodni, ale nie ma już tak urokliwych plaż:)

Muńka zdrówka dla Was:) Z tych trzech polecam Sarbinowo. Spokojna wiocha dla dzieci (w pobliżu piękny, duży ogród botaniczny), ładna plaża i wjazd na wózek lub 4 schodki:) Darłówek w ostatnich latach stał się strasznie zatłoczony. Jeśli wolicie taką 'metropolię' to ok. Plaże mniej ciekawe, bo węższe. Cześć Zachodnia na maxa zatłoczona, wejście na plażę po schodach. Cześć Wschodnia spokojniejsza i wejście bez schodów, ale na plaży leżą betony (trzeba odejść kawałek i jest pięknie). Plus w Darłówku to extra wypasiony aquapark (drogi!). Poza tym pięknie jest w Dziwnówku (zatoka i morze, śliczna plaża i najlepsza wędzona ryba):p Ja osobiście jestem zakochana w Świnoujściu:)

alijenka
moja chodzi 20.30-21.00, ale śpi do ok. 8.00:) Ty masz luzy wieczorem, a ja rano dłużej śpię. Ale my z M nocne marki i idziemy spać dopiero 23-24.00, więc zmienia to postać rzeczy:D Ty piszesz o fryzjerze, kosmetyczce - bosche ja nie mam kiedy nóg ogolić i jak wilkołak wyglądam!

aga wielkie dzięki za info, postaram się w środę podjechać. Mam nadzieję, że nr 22 będzie w sam raz na zimę:) Ps. młodzi bawią się razem? Jeden o drugiego nie jest zazdrosny?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny
janek mnie wykonczy ciagle tylko chce za raczki biegac po piasku lub po trawce przy domu!!
Munka polecam bialogore, same wozki na plazy:) w ogole pieknie!
Tylko daleko do morza ale nie jest najgorzej.
Jak na razie pogoda byla piekna,zobaczymy co jutro bo niby ma byc deszcz
buziaki!

Do góry