asik Pola je kaszę na hipp bio combiotic po 10 mies. 1-2razy dziennie (rano 90ml kaszy co 3 dzień, a na kolację codziennie 180ml kaszy). poza tym jest na cycu na żądanie. Też mam psa, ale on akceptuje to co jest sprawdzane do domu
zaza młoda około południa je zupkę ok. 190ml, po popołudniowej drzemce je sama drugie danie, no i potem dopiero kolację czyli kaszkę.
kasienka skoro jeszcze zastanawiasz się nad majtasami oto moja opinia. te z rossmana są obszerniejsze od pampersów, jakieś też zdaje się, że wyższe. no i druga sprawa młodej spociła się góra pupy dookoła, tu gdzie idzie ta folio-guma. W pampersie nigdy jej się nie poci! Wole dopłacić 4zl drożej do pampersów. To moja opinia.
aylin też zauważyłam ostatnio, że hipp w rossmanie tańszy niż w carrefourze, w którym dotychczas kupowałam

I jest też tu moje mleko ryżowe i orkiszowe prawie o połowę tańsze niż w innych sklepach!

Co do zakupów na allegro to ja ciągle coś kupuje, lista długa do wymienienia. Wczoraj kupiłam ocieplane getry na jesień
alijenka bidulka, oby nie gorączkowała. Zazdroszczę, że już macie z głowy, my dopiero pod koniec sierpnia.