Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale będziesz miała wiedzę kochana, dobrze, że mam do Ciebie kontakt, bo menopauza już tuż tuż ;-)
a do tego herbatka z mleczkiem ;-)

, no i miec do tego nauczania jakies podstawy i prawo. Więc zrobiłam kurs nauczycielski

wciągnęłam i jogurcik
.

Dobre," staruszko" Dobrze mu dogadałas już wczoraj miałam napisacTeż jestem dumna ze swojej odpowiedziJego mina tak mnie rozbroiła, że uciekłam do łazienki się chichrać
Byłam dzisiaj w bibliotece - napożyczałam książeki dorwałam poszukiwany "ogród letni", że też ja wcześniej nie widziałam tej biblioteki...
A apropo pracy - to ja proszę o kciuki do piątku do 17tej - mam dwie rozmowy, decydujące. Nic więcej nie powiem, żeby nie zapeszyć
Sara - przeogromne dziękuję za linki, zaraz się biorę za rejestrację![]()
![]()
Ach, wiadomość z ostatniej chwili - mój kupił fotelik/nosidełko za...7zł - zobaczyłam ipowiedziałam, że absolutnie w tym dziecka wozić w aucie nie będziemy, po moim trupie, a że spojrzałam się na niego bazyliszkowym wzrokiem to powiedział, że "no to będzie do karmienia..." haha
![]()
Gratuluję synkaHej kochane! Nie mam głowy ostatnio do pisania, opitalam się i tyle...Czytam ksiazki, oglądam domo, gotuję z kuchnia tvI nadrabiam zaległości w spaniu. Mila przedszkolna pieknie mi to umozliwia a ja w tej ciazy leń na maksa jestem.
Ale wpadam oczywiście newsowych przypadkach. Byliśmy na USG dzis i okazało się, ze będzie synek:-)Ciesze się ogromnie z synka, choc miałam przeczucie na córkę. Kłopot mamy z imieniem.W niczym się nie zgadzamy,hehe. Może coś w końcu wybierzemy.
Pozdrawiam mamuśki i podziwiam wytrwałości w pisaniu
Może i lekkiego klapsa ci dam ale będę kopała ciężarnejDziewczyny kopnijcie mnie w tyłek. Powinnam sie uczyć, a siedzę i nie chce mi się, że masakra:-(
Zjadłabym coś...![]()
Też czasami mam takie przemyślenia, trzymaj się kochana. A dziwne sny w ciąży to niestety normaWitam się porannie.
Dzisiaj to mnie dół trzyma. W nocy miałam dziwne sny.Obudziłam się koło 2 i znowu zaczęłam myśleć "co by było gdyby..."
Nie zmieniłabym decyzji, które podjęłam, ale ile przez to straciłam, a ile zyskałam..? Ech...
Dobrego dnia. I gratulacje dzisiejszym 100-dniówkom...![]()