Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
misianka czy Ty piszesz z telefonu?? Ciężko się czasem połapać w Twoich wypowiedziachtylko się nie denerwuj.
korba my też spłukani ale już prawie 21
Sara , Kochana ja do majaOj jeszcze tydzień, trzeba to przetrwać!!!;-)
I nadrabiam zaległości w spaniu. Mila przedszkolna pieknie mi to umozliwia a ja w tej ciazy leń na maksa jestem.
i nie mogłam się doczyścić, kłódka od bramy zamarzła i nie mogłam wyjechać.. 2 razy zakopałam się w śniego samochodem.. Popłakałam się i zasnęłam po południu.. potem było już ciut lepiej Morena, : Uwielbiam szpinakJestem ZA takimi brzuszkami ciążowymi , ale tak jak piszesz musiał by się podjąć ktoś kumaty
Fajnie , że udało Ci się z badaniami, zawsze jakaś oszczędność;-)
Ja też jestem w tym miesiącu mega wypluta z kaski , remont, pieska zastrzyki i lasery codziennieCzekam do końca miesiąca....
Czuję się już jakaś taka napompowanaChyba zaczyna mi się ciężko robić---też tak macie???
Fajnie kobietki , że wasi mężowie mogą mieć tyle wolnego jak urodzicie, mój S niestety w prywatnej firmie pracuje , więc może tylko tyle co urlop normalny wykorzystać, czyli jakiś tydzień MAX
Ariena, Trzymam kciuki bardzo mocno
Oj ja to samo... taka ze mnie słonica....ciężka, ociężała i obolała. Po domu jakoś się kulam ale jak mam wyjść na miasto to przy każdym kroku chce mi się krzyczeć Ałałałała - bo bolą mnie pachwiny i wewnętrzna górna strona ud do tego stopnia, że po tym śniegu to nie mogę chodzić
Z urlopem to mój też nici z tego....prywatka...no ale jak już "weźmie " sobie wole to wtedy kiedy chce
Korba, urlop tacierzyński może też w prywatnej firmie wziąć bo za urlop zus płaci nie pracodawca. I jak nie w sezonie to poza bo z urlopu można skorzystać do roku czasu.
Ok. ja wracam dalej do ...pracyW łóżku z laptopikiem ale w pracy
Moi chłopcy u fryzjera. Cisza wszędzie![]()
ehh zobaczymy , jakoś damy radę.
wiesz że dzisiaj zadzwonili do mnie z poprzedniej formy , że mam pita do odebrania , że tam jeszcze w styczniu pracowałam
Muszę jechać po tego pita i poprosić żeby księgowa poprawiła. Kurcze ale ze mnie jest młotek 

Witajcie. Ja mam termin na 11 czerwca ale ostatnio na USG 4D po rozwoju Dziecka wyszlo ze mogę rodzić 6 czerwca. Nie mogę się już doczekać az będe miała moje maleństwo na rączkach.

i po pracy męża do domku razem
kochane ja mam -3cm na każdym udzie
a jak czasami słucham czego sie dowiadują koleżanki na szkole rodzenia to mi słabo;(