Palindromea
Fanka BB :)
No po zakupach. 3 kursy autochodem po bliższych sklepach (drożej, ale cóż). Mikołajowi niespecjalnie się podobało i zarządził leżenie. Ale przynajmniej wszystko kupione 
Keks - mnie też swędzi brzucho i cycki. Ale staram się nie drapać (bo bym też zdarła do krwi) i robię to co Anula: smaruję i smaruję i smaruję...

Keks - mnie też swędzi brzucho i cycki. Ale staram się nie drapać (bo bym też zdarła do krwi) i robię to co Anula: smaruję i smaruję i smaruję...

Znowu nie dam rady Was nadrobić-mam zaległości jeszcze z weekendu, z poniedziałku i z wczoraj, a dziś muszę nadrobic te domowe bo stres mi nie dawał sie za nic zabrać. W domu burdel jak rzadko kiedy, obiadu nie ma, pszczoły stęsknione po mojej wczorajszej nieobecności. Więc mam nadzieje, że mi to wybaczycie, ze czytam pobieznie i nie odpisuję?:-(
pszczoły zasypiają ok 21.30, a wtedy ja juz padam. Ale będzie trzeb aod dziś przysiąść
. Czytałam, czytałam, czytałam... i jak zobaczyłam, że mam jeszcze 10 stron, to dałam sobie spokój (może później):-(.
cholera mój ojciec mniej bierze za wymiane lampy w RTG a jest pewnie bardziej skomplikowana a napewno cięższa i sama część ultra droższa!