Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cieszę się że już zrobili ten remont bo tak myślałam wtedy że jakby było malutkie dziecko to byłoby ciężko bo huk był niesamowity no ale to są uroki mieszkania w bloku i trzeba sie dostosować wiadomo że remont trzeba zrobić i nie da sie tego zrobić po cichutku ale nie trwa on wiecznie
tak czekam na tą wiosnę bo wydaje mi sie że wtedy to juz nam szybko zleci bylismy wczoraj w Biedronce na zakupach a tam już zajączki baranki wielkanocne i wszystko takie wiosenne a tu śnieg za oknem i jakoś mi to tak dziwnie wyglądało żeby nie było tak że na Wielkanoc jeszcze śnieg bedzie i zamiast sie lać woda w lany poniedziałek będziemy sie rzucać śnieżkami 
. I tylko słyszałam u góry 'cicho, nie obudź mojej mamy, bo one z Lenką jeszczę śpią' :-).
Późno zasnęłam, bo ok. północy, a obudziłam się już o 7 

Witam się z kawusią :-)
Wpadam ostatnie dni tylko na chwilkę, a potem wieczorami nadrabiam Was, ale nie zawsze udaje mi się napisać.
Za chwilę przychodzi koleżanka, potem zaraz Kasia [szwagierka], pewnie moi rodzice przyjadą do Natki. I tak cały dzień bedzie się ktoś przewijał.
Dzisiaj spał u nas Maciek - kuzyn Natki. Oboje spali na dole i tacy grzeczni, że niesamowite. Wstali, umyli się, ubrali, zrobili sobie i zjedli śniadanko, pościelili kanapę. I tylko słyszałam u góry 'cicho, nie obudź mojej mamy, bo one z Lenką jeszczę śpią' :-).
Moja kochana córeczka - dziś kończy 8 lat. Nie wiem kiedy ten czas zleciał. O tej porze już była na świecie, była już ze mną, choć ciągle spała.
NIKA - wszytkiego co najlepsze dla Ciebie Kochana!!!! Dużo miłości, szczęścia i cudownego rozwiązania!!!
MATKAEWA - wszystkiego co najlepsze dla Zosi!!! 13 lat to już ładna dziewczyna, prawie nastolatka :-).
SARA - znam niestety te sąsiedzkie problemy i współczuję. Grunt to je olać, bo ludzie szybko zapominają, a jak sie wdamy w awanturę to zatargi pozostają długo w pamięci.
U mnie najskuteczniejszy był uśmiech i dobre słowo 'przepraszamy, nam też zależy, żeby jak najszybciej skończyć remont i tutaj zamieszkać - mam nadzieję, że da się Pani później zaprosić na kawę' - na krzyki sąsiadów działa!!!
Remont idzie pełną parą, super!!!! U mnie znów kicha. Połowa materiałów nie doszła, ludzi nie ma... W poniedziałek muszę tam pojechać choć na chwilkę.
KORBA, MAMAWIKI - gratuluję 100-dniówki!!! Dziewczyny nawet nie wiedziałam, że u mnie też była wczoraj studniówka. Ale jak czytałam Was to aż się wzruszyłam, a mój Darek " o nie, ona znów płacze' ;-)
ARIENA - mój mąż też jest z 06.10 :-).
SARA - naklej może dużą kartkę na drzwi wejściowe z informacją o remoncie, przewidywanym czasie jego trwania i przeprosinami na uniedogodnienia - też zawsze tak robię i ludzie troszkę inaczej patrzą...
TERI - jak dzisiaj po fenku???
Już wiem dlaczego tak doskonale się rozumiemy 
miłego URODZINOWEGO dnia:-)
, nakręciły papiloty i siedzą z schnącym lakierem na paznokciach
.
Teraz mi już przeszło, ale strasznie się drapałam
, tylko że u mnie lekarz powiedział iż może być to po antybiotykach. Cycuchy też swędzą smaruje kremem i drapię się szczególnie wieczorami , ale skóra nie schodzi 
;-) widocznie dla mnie była to za duża dawka 
wszyscy do tej pory mamy urodziny jesienią i to miesiąc po miesiącu zaczynam ja we wrześniu potem mąż w pazdzierniku na końcu synek w listopadzie a tu taka odmiana i będziemy świętować w lato