Paulunia8713
Fanka BB :)
Nika mam lekki stan zapalny więc pewnie i od tego. Nie wiem co dalej robić z tymi globulkami. Po 15 gin będzie w swoim gabinecie więc zadzwonie i się dowiem. Wkładka czysta, Maciej kopie i oby tak już zostało.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Natis bardzo trzymam kciuki, żeby było ok i żebyś mogła wyjść ale z drugiej strony niech zapanują nad tymi plamieniami, bo jak się pojawią w domu to będziesz się stresować a tak to lekarzy masz pod ręką.Paulunia ja odstawiam zawsze, ale sporo zawsze plamię. Bez globulek plamilam, a po nich to już masakra. Mi się wydaje, że takie globulki bardzo podrazniaja delikatną błonę i wtedy właśnie się podkrwawia.
Idę na badanie dowcipne. Jest jeszcze szansa na dzisiejsze wyjście.
Buziaki

Dziewczyny korzystajmy z pogody, póki jest, bo słyszałam że weekend nie będzie już taki wiosenny i że zima ma nas znów nawiedzić
:-) Chyba polece zaraz po mrożone truskawy :-)

Jak się Helenka urodzi to koniecznie musimy pomysleć o drugiej. Mąż zachwycony nie będzie bo ostatnio wszelkie wydatki nie związane z budowa domu go wkurzają
No ale jak mus to mus
Więc siedzimy dzisiaj w domu. A ja dostałam zamówienie na tort- tygrysa na jutrzejsze urodzinki u kolegów moich pszczółek