RobaczekII
Fanka BB :)
Tak miałam USG i badali mi dzisiaj szyjkę, jest bez zmian . A może masz rację kochana , że chcieli 3 doby zatrzymać oby dostać kasę--cwaniaczkiTa lakarka rano mi powiedziała " chyba pani zwariowała ze sterydami nigdzie Pani nie wyjdzie
Na szczęście był mój lekarz i jestem w domku
Co za ulga :-)
Mój S przyjechał po mnie do szpitala z bukietem tulipanów i powiedział, że nawet mojego zrzędzenia mu brakowało![]()
Nie ma jak szczery kochający mąż
Witaj w domku Kochana !!!! I obyś do szpitala trafiła w maju na CC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta lakarka rano mi powiedziała " chyba pani zwariowała ze sterydami nigdzie Pani nie wyjdzie
Na szczęście był mój lekarz i jestem w domku
) . No i bez nacięcia i pęknięcia . Nie masowała mi szyjki i poza ćwiczeniami Kegla ( jak mi się przypomniało ) nie ćwiczyłam . Poród musi być prowadzony dobrze( tak mi się wydaje ) . Położna kierowała mną gdy były parte , żeby krocze samo dostosowało się do wielkości główki - jak za szybko ostatnia faza porodu przebiega to jest nacięcie albo co gorsza pęknięcie . Pochwałę też dostałam już po wszystkim , że dobrze współpracowałam ;-). Jednak te położne to są mega ważne przy porodzie
, kosmetyczka obowiązkowo!!!