Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

będzie dziś dobry dzień 
Teraz trochę przerwy, żeby zanim zrobi się kolejne to zdążyło przeschnąć. Chcę dziś wszystko poprać (chyba, że pralka się przegrzeje, zastrajkuje
), a jutro prasowanie (Aro idzie na służbę - będę miała zajęcie).
:-)
Masz dobrych kilka dni na załatwienie wszystkiego tak jak chcesz i może się malutka rodzić.
...
Musi się mną teraz nacieszyć, bo za dwa tygodnie się rozjeżdżamy i potem długo długo na odległość (może nie tak, jak u Wisienki, ale to zawsze słomiano).
dziewczyny humor mi się poprawił,
moja serdeczna kuzynka wczoraj urodziła Juliana, termin miała na dziś, a jeszcze bardziej się cieszę bo poród określa jako szybki i łatwy...![]()
![]()
ahhh.. już mi się buzia cała uśmiecha
będzie dziś dobry dzień![]()
![]()
Ja zle spalam, jeszcze bylam jakas roztrzesiona tymi obawami o porod, moje zycie i wszystko. Ranek na szczescie lepszyDobrze, ze pogoda ladna, troche sie ociepli to pojdziemy z dziewczynkami na ogrod, nie bede przy nich myslec o glupotach![]()
![]()
U nas słonko piękne, też chcę wszystko popraćma być ładniej niż wczoraj a wczoraj już wyprałam 3 pralki dzieciowych rzeczy, praktycznie wszystko co musze miec na kilka pierwszych tygodni. Pozostało prasowanie. Dziś wypiore nasze rzeczy żeby mi nie zalegały, wczoraj już poprałam ręczniki wszystkie i wisiały przez noc w ogrodzie żeby od pierwszego słońca mogły się posuszyć. Dziś reszta. I zastanawiam się jak rozplanować dzień.![]()