reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

fioletowa mam nadzieję, że to oznaka zdrowienia. Kochana, to trzymam kciuki za wyniki posiewu, udaną wizytę i satysfakconującą datę cc - ależ teraz robi się gorąco na forum! Niedługo Filip będzie już z Wami!

DzikaBez mniam, ciasto drożdżowe uwielbiamy! To super, że teściowa Cię trochę odciążyła, ale Ty za to nie próżnowałaś! Czekam na foto!

reklama
jej ile stron.... czytam czytam i nie wiem co komu odpisać:p

Madzia mam nadzieję, że łóżeczko nie jest wadliwe!!! Poczekaj na męża niech też ma udział w składaniu spanka dla Tymka:))

Tak pisalyscie o tej biedronce ze i ja polecialam, ale mi sie udalo bo dorwalam osttni kocyk ten co chcialam :-) oczywiscie ostalam sie w dlugasnej kolejce i teraz jestem padnieta... :-( a tu jeszcze czeka zmywanie i pisanie zamowien yhh..

Madzia - Ja dostałam turystyczne od siostry ale szwagier mówił , że przyjedzie je poskładać bo to skomplikowane bardzo . Podobno nawet z instrukcją meczył się , zeby to złożyć . A teraz nawet instrukcji nie mamy :-p. Tak więc łóżeczko na strychu sobie stoi . Widać to tak jest z tymi patentami ;-)

Madzia- spokojnie, ja tez nie umiałam naszego złożyc, a przyszedła mąż i zrobił to w 2 minuty. Ja:szok:, on:-D.

Ja sie dziś wkurzyłam i ubeczałam jak głupek:-(.
Przyjechał tesć, ale zaraz miał jechac z mężolem na działkę. Więc pomyślałam, że zrobię do jedzenia coś na szybko, a obiad wieczorem jak codziennie ostatnio. Zrobiłam placki z jabłkami. A teść stwierdził, że nei lubi i nie zjadł:eek::confused2:
Pojechał na działkę głodny.
Ciekawe czy lubi łazanki?:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Troche mi juz przeszło, ale chodziłam wściekła. No bo miał pomagac podobno, a wyjdzie na to, że będę mieć więcej roboty z jego powodu.
W koncu jednak chyba to oleję. Będę gotowac jak dotąd.
Mój mąż nigdy jakoś nie narzeka. Sa nalesniki z serem, czy zupa-zje wszystko bez wybrzydzania. A tu taki hrabia mi zjechał:confused2:

Ostatnia edycja:
Z turystycznym po moich przejsciach zapamietałam tyle, że najpierw składa sie boki a poźniej dopiero wypycha dół ;-) I udaje się już za każdym razem :)

Dmuchawcu olej jak jeść nie chce i uszanować pracy Twojej nie umie!!

właśnie muszę turystyczne odebrać od teściów
ja wczoraj z okazji bycia w aptece nabyłam linomag
oficjalnie lista zakupów zamknięta - mam już wszystko
jutro po odebraniu wyników posiewu mogę rodzić ;-)
i już mi wszystko jedno czy terminowo to się zgra czy nie ze szpitalem Artura - damy radę tak czy siak, byleby nie rodzić między 22 a 24
Artur wczoraj gadał do pępka "Filip wyjdziesz dzisiaj?" no i nie wyszedł ;-)

reklama
Do góry