cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
jejku nie bylo mnie chwilke a ty Natis już po!
Jaka Lenka jest piękna... zazdroszcze
pięknej córeczki i że już jest z nimi :-)
Sama bym już urodzić chciała. Poprzedniej nocy budziłam się co pół godziny z płaczem od bólu żeber i kręgosłupa. Jakby mi ktoś obręcz zacisnął pod piersiami i to taką kolczastą... Nasila się jak długo leżę na jednym boku, nie wspominając już że boli cały czas ale ostatnio dużo mocniej. Moj kręgosłup chyba już poważnie wysiada od ciężaru. A nie mam nawet skurczy przepowiadających. Adaś urodził się w 37t3d..... a teraz wcale nie widać końca :-(
Jaka Lenka jest piękna... zazdroszcze
pięknej córeczki i że już jest z nimi :-) Sama bym już urodzić chciała. Poprzedniej nocy budziłam się co pół godziny z płaczem od bólu żeber i kręgosłupa. Jakby mi ktoś obręcz zacisnął pod piersiami i to taką kolczastą... Nasila się jak długo leżę na jednym boku, nie wspominając już że boli cały czas ale ostatnio dużo mocniej. Moj kręgosłup chyba już poważnie wysiada od ciężaru. A nie mam nawet skurczy przepowiadających. Adaś urodził się w 37t3d..... a teraz wcale nie widać końca :-(

nie przejmuj się Kochana, nie warto. Gotuj tak jak zawsze, a on niech się dostosuje...
a dzisiaj to już w ogóle mi kręgosłup dopiekł... ale tyle czasu dałyśmy radę, to jeszcze troszkę też damy ;-)
Kobieta powinna mieć świadomość, że dzieci jednak kosztują...
). A i poza tym podwozie" trzyma i tak ma być. Ale uśmiałam się z naszego dialogu - Pani to podwozie chyba oszczędza,