dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Matko i córko!
Ale produkcja!!!!!
A ja byłam na zakupach bo wpadłam na cudowny pomysł, że dziś dokupię brakujące drobiazgi. No i polazłam do miasta, a wracałam przez taki park, zakończony wielgasnymi schodami. Pomyślałam sobie, że Marysię wyjmę z wózka to sam wózek dam radę wepchnąc na te schody.
No ale ona zasnęła:-(I nie było odwrotu- musiałam razem z nia wepchnąć wózek pod te schody. Nie musze Wam pisac jak się teraz czuję, prawda?
Ale odpocznę i może jeszcze nei urodze

Historia z rybkami smutna, ale dziś śmiać mi się chce na samo wspomnienie. Płaczące pszczoły przyczepione do moich nóg, nad ich głowami mój wielki brzuchol
Ja becze, a Zosia przez łzy mówi: "nie płacz, mamusiu, kochamy cie bardzo; no nie martw sie prosze, kupimy sobie nowe rybki"
Drobiazgi wszystkie kupiłam
Zwłaszcza na nowym pokrowcu na deskę mi zależało, żebybył czysty jak bede prasowac ciuszki małej

Ale produkcja!!!!!A ja byłam na zakupach bo wpadłam na cudowny pomysł, że dziś dokupię brakujące drobiazgi. No i polazłam do miasta, a wracałam przez taki park, zakończony wielgasnymi schodami. Pomyślałam sobie, że Marysię wyjmę z wózka to sam wózek dam radę wepchnąc na te schody.
No ale ona zasnęła:-(I nie było odwrotu- musiałam razem z nia wepchnąć wózek pod te schody. Nie musze Wam pisac jak się teraz czuję, prawda?

Ale odpocznę i może jeszcze nei urodze

Historia z rybkami smutna, ale dziś śmiać mi się chce na samo wspomnienie. Płaczące pszczoły przyczepione do moich nóg, nad ich głowami mój wielki brzuchol

Ja becze, a Zosia przez łzy mówi: "nie płacz, mamusiu, kochamy cie bardzo; no nie martw sie prosze, kupimy sobie nowe rybki"Drobiazgi wszystkie kupiłam

Zwłaszcza na nowym pokrowcu na deskę mi zależało, żebybył czysty jak bede prasowac ciuszki małej

Ostatnia edycja:

Odpocznij Kochana, Ty akurat też masz jeszcze czas, Helenka niech siedzi w brzuszku...