Witam sie z Wami. Nie śpię od 4:40

Ale wy od wczoraj macie produkcję
Korba cieszę się że już jesteście w domku z zastojami nie pomogę bo nie karmiłam,
Idę nadrabiać
Sa_raa Pytałas która następna. Ja dopiero środa ewentualnie czwartek i myślę że do tego czasu któraś się jednak rozpakuje
Anusiakanusia rozbawił mnie tekst że maż to człowiek planu

Faktycznie terminu porodu w 100% nie da się ustalić bo zawsze może być wcześniej czy później

Biedaczek hehe
Palin gratulacje kontraktu i szybkiej wypłaty z Zus-u
Knigusia literki są śliczne, a Ty uważaj na siebie. Ja już od jakiegoś tyg puchnę :/
Jej powiem Wam szczerze że zaczynam coraz bardziej bać się CC... Natis i Korba piszą o strasznym bólu PO... ja tego nie pamiętam po pierwszym CC ale może po 2 jest gorzej??
Marta a czemu przymusowe budzenie?
Korba kochana ale miałaś przeżycie... dobrze że wszystko zakończyło się szczęśliwie.
Nadrobiłam

) Wczoraj cały dzień miałam zabiegany. Załatwiałam sprawy urzędowe bo jak nie teraz to kiedy?

) Został mi w sumie z wolnych dni roboczych tylko poniedziałek a mąż do pracy i auto zabiera więc kiszka. W niedzielę jeszcze komunia :/ szczerze to nie chce mi się iść ale to chrześnica męża więc iść trzeba. Najwyżej na czas mszy zaszyje się gdzieś gdzie będzie chłodno i wygodnie hehe

Miłego piątku i błagam nie piszcie tyle

heh