reklama
mama wikusi2010
Fanka BB :)
Za jakieś 12-15tyg max dowiemy się co w naszych brzuszkach siedzi 
ewelina19820711
Witam w piątek, nareszcie koniec pracy:-) Jak sie czujecie?
Ja dobrze, mdłości chyba mi już przeszły:-)
Ja dobrze, mdłości chyba mi już przeszły:-)
paulinka109
Dzień dobry wszystkim!
Mój synus dał mi dzisiaj pospać dłuzej niż zwykle, pogoda za oknem wiosenna, mój humor po wczorajszej wizycie wyśmienity :-) Czuje sie bdb, jedynie wczoraj jakoś apetytu nie mialam ale dzis już zjadłam pyszne sniadanko i zaraz zmykamy na spacerek.
Mój synus dał mi dzisiaj pospać dłuzej niż zwykle, pogoda za oknem wiosenna, mój humor po wczorajszej wizycie wyśmienity :-) Czuje sie bdb, jedynie wczoraj jakoś apetytu nie mialam ale dzis już zjadłam pyszne sniadanko i zaraz zmykamy na spacerek.
ewelina19820711
Dzień super, wogóle pogoda super, aby tak jak najdłużej.
ewelina19820711
fioletowa-współczuję. Ja nie zwracałam ani w pierwszej ciąży, ani teraz jak narazie. Mam nadzieję, ze juz tak zostanie do czerwca.
Cześć
,widzę ,że u Was z samopoczuciem pół na pół,ja to chyba jestem jakaś felerna ,bo niee rano a koło 11 rano ,potem po 17 przytulam porcelanowego przyjaciela.Na razie tylko u mnie śledzie się nie ewakuują raz dwa po jedzeniu, nawet mi żel do wc zaczyna przeszkadzać.
Miłego dnia
,widzę ,że u Was z samopoczuciem pół na pół,ja to chyba jestem jakaś felerna ,bo niee rano a koło 11 rano ,potem po 17 przytulam porcelanowego przyjaciela.Na razie tylko u mnie śledzie się nie ewakuują raz dwa po jedzeniu, nawet mi żel do wc zaczyna przeszkadzać.
Miłego dnia
reklama
ja się ucieszyłam nawet z tego porannego haftu - bo poszła cała żółć [na czczo] a potem spokojnie śniadanko i tabsy - już dwie godziny siedzą na miejscu 
muszę kurcze pilnować żeby tabsy chociaż z godzinkę półtorej zostały w żołądku ;-)

muszę kurcze pilnować żeby tabsy chociaż z godzinkę półtorej zostały w żołądku ;-)